Џабе ќе одиш, секако ќе ти рече докторот повторно да одиш за неколку дена. Јас направив тест на 8 дена доцнење и од незнаење отидов истиот ден, се гледаше само жолчна ќеса од 8мм, ништо друго. Отидов после 10 дена од прилика и веќе имаше и срцева акција. Затоа ти викам ја разбирам возбудата и нетрпението и оди ако сакаш ама ќе ти речат да се вратиш за минимум една недела.
За ќерка ми мене на ехо ми се виде точно на 31 ден од циклус. 4 недела имам и слика од ехо некаде поставено по темиве. Тогаш добивав на 28 дена, значи на 3 дена доцнење. После за срценце бев во 7 недела, вечност ми се видоа тие три недели.
Pred 2-3dena, mu ide na 28-29 dena a posledna mens.mi bese 9.noemvri.Deka vo sabotata pravev 3 dena pred da mi dojde i bese negativen i sega se plasam da go povtoram.ke cekam do vikend
@Mari-Li Честитки мила, да си имаш школска бременост и со лесно до крај!! @Lavica_30 Додека не се појави менс, сѐ уште има надеж. Предлагам да направиш пак тест по два дена, т.е утре! @KristiFolks Душа мила, нареден месец е твој!! Потполно те разбирам како ти е, но дај си време малку ден-два и потоа со нови сили одиме напред! Прими најголема гушка Да знаеш оти секое лошо за добро е, не се стегај. Исплачи се ако ти се плачи, затвори се ден-два ако ти е така послесно. Ама после со нови сили и само напред!! Нареден циклус те чека @jelo Мила, истот и за тебе важи. Додека не се појавила менс - нема откажување, а дотогаш навиваме за 2 најубави цртки! @Baby2022 Честитки душо!! Да си имаш лесна и школска бременост, да си износиш со лесно до крај!! @Freckles. Доби ли, мила? Се надевам дека не @Flooora96 Почекај да не добиеш, мила. А, дотогаш остануваме да чекаме @BayernKa Те чекаме со тест @Elimeli99 Мислам оти ти е рано за тест, мила. Нека помини некое време, еве овде заедно ќе си чекаме и побрзо ќе ти мине времето. Оти, сега и да си бремена (дај Боже да си!!) тестот не би покажал точен ресултат, дека е уште рано. Навиваме за две цртки најубави! @EA23 Предлагам да ја послушаш сестрата и да не правиш тест пред 17.12. Мислам оти така е најдобро, мила @lawlady Душо, прими најсилна прегратка! Немој да се разочаруваш. Остави времето да си го каже своето. Којзнае сошто е ова добро! Пројдов низ истото, ги преплакав тие 2 дена кога доби, но после тоа станав, се исправив и -живот иде даље! Еве ме сега, во нови обиди за нови победи! Се надевам дека ќе ги видиме најубавите две цртки во најскоро време. И да, немој да се стегаш, исплачи се два-три дена, ама после пушти се на најјако! Те гушкамм @Цвет88 Значи велиш, во плодни си? Хмм, јас пак пред плодни сум. Значи тука сме негде. Пуштам среќа и за двете @Angela* Сакам да видам двеее
честитки до нашите идни мамички, со лесно бременоста, галите меше сега мили мои. а до дамите што имаат негативен тест, немојте да се разочарувате, едноставно не било вистинското време сега. се разочаруваме, плачеме и одиме со нови сили и со господ напред! 1дпо - пецкање во јајниците и минимални болки во половината. по пецкањето можам да заклучам дека веќе пукнал фоликул. вчера ми беше овулацијата, празнично па се надевам на едно малецко црвче. бевме со либе и во црква, се помоливме на бога да не благослови и за конечно мојот сон уште од мала да ми се оствари да бидам мајка, верувајте ќе нема поголема среќа за мене!
Значи првото станување ми е, отварање на форумов и у оваа група. Ептен се радувам кога ке видам прекрасна вест, весела да ни е темата @Baby2022 честитки мила, нека ти е со добра мисла и се најубаво
Дата за тест/ НЕдобивање: @QweenSM 22.12 @АнаМаријаД 27.12 @Angela* 11.12 @Xanty 16.12 @Flooora96 11.12
аиииии колку ни е само cute листата, ваква сум ама и ваква машала колку мешковци ќе не има месецов ајјјј да ве серат кокошките, не знаете колку ви се радувам!
Душа мила, таа! Листата е cute, и тек допрва ќе се проширува и ќе станува уште послатка! Стискам палци за сите до една п.с - ова со кокошките ми е врв!! Хахахах, се изнасмеавв
Zdravo devojki i jas imam nadez oboj mesec mi rekoa deka posle hsg imam sansa hsh pravev pred 4 dena i sega sum vo ovulacija se nadevam posle tolku godini napor ke ima 2 crtki krajot na mesecot ❣
Мене дата за недобивање 13.12. Некој понеделник сабајле да ме дружи за тест? Ако издржам до понеделник и не направам викендов Или ако не ми дојде у меѓувреме зошто за добивање симптоми си имам
Честиткиии @Baby2022 Лесна бременост @*Лаванда* сеуште не добив мила, сабота ми е ден за недобивање, а тест планирам да правам во недела (ако не добијам дотогаш). ајде уште 2 дена надеж.