Ја месецов се изгубив скроз.. не знам ни кога ми била овулација, не следам ништо. Решив малку да се олабавам искрено..
Матичната те прегледува на ехо ги прати фоликулите како ти растат и ти кажува кој ден се најголеми за да се фрлите на работа. Како обичен преглед е. Јас кај мојата не сум плаќала, поготово ако сум била веќе неколку пати во месецот. Се зависи од местото..
Оди направи си бета со упат е 100 денари во синлаб, ако е рана бременост ќе си ја фатиш рано, можеби со твојата ситуација ќе треба одредена терапија или прогестеронска поддршка. Среќно, ви посакувам да се израдувате.
Не сум, немав време вчера да тркнам до аптека. Денеска ќе земам после работа и ќе го направам одма штом стигнам дома
Отиди кај Др Афродита во ремедика, еден преглед плати кажи сакаш да следиш фоликули, прашај цена, мислам и не наплаќаат како преглед. Прекрасен човек, плус спермограм ако имате, за време овулација односи на два дена да се создаде квалитетна сперма. Топол туш пред однос, седење после однос не се бањај одма, шала на страна си седев со перница подигната. И така ти пуштам среќа. Хсг правев пред овулација, бил запушен лев јајцевод кај мене, и тој месец од таму овулирав и го фативме фоликулот. Пиев пентоксифилин подобрува циркулација во мала карлица.
Јас кога бев кај мојава човече мо рече се си супер ти е и што значи тоа се супер тие видела ли јајцевод видела ли проодност ништо не знам дали знае
Аничка проодност се гледа само со хсг под ренген со вбризгување на контраст и тоа го прават ренгенолог доктор и гиниколог. Се прави на Гак, или по приватниве Толовски, систина, плодост итн.