И мојот е негативен, три дена пред циклус.. не издржав.. а бевме активни баш за тие денови а некогаш и не можеме смени лоши или изморени секакви и баш да го погодиме моментот ох не знам
Уште и маж ми да е тука секогаш кога се плодни денови се ни се погодува тој период да е на пат и еве овој месец после неколку месеци се погоди дома ама пак ништо. Но нема губење надеж, за првото од прва фати, сега малку потешко ама ќе бидне
Епа почекај да ти задоцни или земи од тој шо е селф клеар кој шо можи и порано да се прај, јас немам искуство со него не знам дали е веродостоен..
Женски јас ко видов Аничка напрајлаа тест не додржав и јас иако ми е рано! Јас гледам некоја сенкичка незабележлива, ама на сликата баш не се гледа прерано ее и така еве ќе ви ја пратамм!! Да не ни е досадноо.
Леле Раданке ама баш рано си фатила! Ама ајде почекај уште некој ден па да ставиш овде жар црвени цртки.
Не знам шо ми е овој месец, ептен сум исповозбудена.. После толку возбуда се надевам нема да е големо разочарување..
Девојки да се пријавам и јас. Денес ми е денот за добивање(според календар). Овулација месецов не следев, бидејќи некако преку глава ми дојде и сакав малку да намалам со мисли. Не се анализирам што и како, и иако мислам дека сум опуштена потсвеста ми е на најјако изгледа. Две вечери по ред сонувам како правам тестови. Како и да е, не би се надевала сеуште многу, ќе чекам до недела да добијам.
Леле.. јас сонував како сум имала позитивен тест како реалност и кога се разбудив ахх Туку ајде на кој му дојде термин да прави тест, јас за 3 дена ај нека видам дали ке добијам али чисто сумњам
Напрајв селф клир иии негативен е, тој на сите лажно позитивни дава сега мене негативен.. Ќе има забава најверојатно и овој месец!
Јас најмногу мразам кога вака осеќам болка во јајниците и стомакот за време на "плодните" денови Денеска 13ти ден од циклусот и осеќам болка во јајниците, почесто мокрење и имам исцедок баш воденикаст. Не следам овулација никако но претпоставувам. Мака ми е вака кога ни односи неможе раат да имаме бидејќи боли во одредени пози.
4 дена ми доцни, си викам пак тест да направам ама ќе чекам до понеделник ако нема ништо ќе одам на гинеколог