Цветче ајде позитивно, не мисли дека нема да биде. Подобро 2 него ниедна шанса. Ќе биде овој пат, ќе пишуваме во Труднички муабети нареден месец. позз
@Цвет88 знаеш што ќе ти пишам! Види до каде стигнавте. Само позитивно до целта ајдееее! Мора да бидне, ако не, ова не е крајот на оваа борба, знаеш. Ама сега само позитивни мисли. Едвај чекам да прочитам како си направила трансфер и да те бустаме!
Цветче ти имаше дететнце така? ова е за второ ако не сум грешка . Знам дека ти е тежок патот што го идеш и средства и нерви одат. Смири се малку, функционирај во секојдневието не мисли цело време на тоа , опушти го телото, кортизолот не ти помага, само може да одмогне. Ми викаше др Афродита во тело под стрес, дава знаци на матката дека не е добро време да се вгнезди плод. Треба смирено тело и душа.
Здраво на сите. Како сте денеска ? Дали некој што одбројува правеше тест ? Мене уште не ми дојде 30ти ден но по симптомите чувствувам дека ќе биде. Немам купено тест така да ќе чекам.
Здраво и од мене. Јас не треба да добијам за шест дена, симптоми немам никакви, освен градите што ми се подуени ама тоа ми е цело време претпоставувам од хормоните што ги примав Ве поздравувам сите и ви пуштам среќа на сите што одбројувате
Здраво, до кога може да се толерира/да се чека при дијагноза празен сакус? Кога најдоцна може да се појави ембрион? Благодарам
Здраво на сите ,како сте ? Како го поднесувате топлово време ? Јас уште не добив, главоболка уште од спиење морав аналгин како пијана одам, премногу е топло, градите ама ептен осетливи, колку се само подуени неможам да се допрам...
@srce-9 топлово не го поднесувам ич, се потам претерано, не знам никогаш вака не сум се потела Од симптоми градите ко лубеници ми се, не можам да ги пипнам, а спијам на стомак, притисокот нула ми е, после јадење губам енергија и можам да легнам и да се разбудам после два- три саати... Ноќеска ме болеше стомакот, некои грчеви во јајниците имав благи. Друго ништо изразено. Искрено не се надевам дека ќе има нешто, но ајде да веруваме
И јас прелошо поднесувам. Ноќеска не сум спиена одшто ми беше претопло. Клима нон стоп пуштена и пак се потам. Се тушираш и излагаш, дур се облечеш си жива вода. Немам сила за ништо Фаќам да работам по нешто и дур си стигнал до последното првото пак стигнало за чистење Уште па и два ручеци на пеколов. И така..
АИИИИИ СРЦЕ!!! Конечнооооооооооо!!! Браво девојчеееееее!! Честиткиииииииии! Жар црвени црткиве, СОН! Значи кога рече дека нема да се замараш... Сега гушки гали меше и пуштај наваму baby dust!
Уште не ми се верува .... незнам како да кажам на сопругот и на ќеркичката Таман реков нема да се замарам и еве .. Ајде држам среќа на сите и да се надеваме дека ќе биде се во ред