Измешани ми се деновите, денес ми е уствари 13. Искрено поспаност и болни гради само. Ќе видиме што ќе испадне. Ќе пукнам ама не правам тест. Значи фаќате маратонски вие. Ајдееее Нека му ја мисли мажето, no days off!
Прв симптом на бременост со првото ми беше ужасна поспаност. Ти ја пуштам сета среќа и навивам за две цртки.. Ајде нетрпеливи сме....
Девојки update од мене, сеуште не сум добила, 31 ден ми е денес (13дпо). Симптоми немам ама баш никакви, само некогаш чувствувам баш симптоми како пред доаѓање, грчеви, стегање и пак ништо. Не можев да издржам, вчера правев тест ама излезе негативен. Ќе повторам сигурно ако не добијам и утре.
Ајде симптомот со градите да биде како и кај мене. Јас мислам кај мене уште од овулацијата не престанаа да се осетливи.. Држам среќа
Истото му го реков и јас хахахахах од 16-ти нека се спрема како знае и умее, не ме интересира @Rozevata ти ја пуштам сета моја среќа и јас, ајде израдувај не и ти
@LiquidLuna @Radana @Elen4e89 @srce-9 @Цвет88 Леле што ми изнакажавте сегаааа!!! Дај боже. Сте ме напумпале со позитива!! 2 недели од инсеминација денесссс! Киселини и подуеност ми се придружија од вчера ама ај да не си правам филмови. Треба да НЕдобијам дури таму сабота недела, ама со ранава овулација се бива. Се воздржувам од очекувања, оставам на времето.
Ајде Розевке, те чекаме тебе овој месец. Мене виша сила ми препорача ( читај забрани ) да се обидувам овој месец, а можеби и засекогаш. Ама тоа е за во друга тема, ќе ја посетувам оваа да се радувам со вас
Уште сум тука да не ме мислите. Ќе си чекам дур не ми задоцни да не рипам пред време. До кај сте останатитеее? @Dark Chocolate
Ние почнавме со акцијата со оглед дека имам рана овулација. Овој пат некако и мм е ангажиран многу, само ме прашуваше до кај сум Ајде @Rozevata те мислиме
Затишје пред бура Чекањето и тишината ми одат тешко ама ќе чекам и јас да ми задоцни бидејќи минатиот месец направив 5 теста и сите излегоа негативни, не сакам да си правам стресови безпотребно. Очекувам во вторник да (НЕ)добијам
Мене ми почнаа фамозните TWO WEEKS WAIT ии наредната недела господ здравје ќе треба да не добијам од приликаа, ама првиот тест ќе е в недела на 27.07.2025!
Јас негде околу 7 дпо сум, не осеќам нешто особено по малку ко да ме боли стомак повремено, глава ме боли од времево 100% а градиве не знам дали ми се малку поосетливи ама мислам тоа си замислувам Така да се на се ништо особено, чекаме... Кај мене беше висок пролактинот 30, пиев достинекс и денес проверив 22 е што пак не е под 15 така да и тоа ми не ми дава многу надеж ама ќе видиме..
Мојата борба ќе потрае уште малце подолго.. дојде вештерката. Фала ви на сите на поддршката и убавите зборови. Ќе дојде наскоро денот кога ќе се радуваме сите што чекаме. Паузирам сега малце од очекувања ама ќе ве читам редовно.
Најмногу заради тебе ја отварав групава.. Ќе си дојде нашиот ден сигурно! Јас на тоа гледам како дека моето бебе не дошло на ред, а кога ќе дојде ќе си биде нашето најсакано и ќе си викаме "баш тоа требало да биде, кое и да било претходно немало да биде ова бебе"
Верувајте дека е баш така… и јас си викам … се пред ќерка ми да било успешно немаше нејзе да си ја имам … а она е подароче од небото … убавинка на мајка ви пуштам најголема среќа на сите што чекате позитивни тестови ве читам стално - ви пишувам понекогаш @Rozevata