Јас да се пријавам од денес почнав да пијам летризол, летресан како и да се викат, па ќе видиме како ќе е овој месец..
Си викам уште некој тест да направам за 2-3 дена оти ќе патувам на 12ти. Марфи ќе ме зафркне со улошки по аеродроми да се мафтам
Јас имам уште 10 дена до циклус. За претходната бременост се помачив малце, овулација немав често.. очекувам и сега да е така. Хормоните не ми одат во прилог ама Иии иста грешка не правам, нема да купам тест се' додека не ми задоцни.
Јок ни на повидок нема... Ноќеска некои благи болки во долниот дел од стомакот имав и реков еве ја, тоа ништо... Кај тебе како е?
Почекајте до 4-5 дена, јас имав касна овулација и баш на денот на добивање негативен без никакви симптоми и после 5 дена си проверив пак тест и ете многу бледа линија, и ми рекоа дека имав касна овулација а со првото имав симптоми Не губете надеж
Здраво жени. Кога најрано би можело да даде позитивен тест? Или да пробам да издржам до доаѓање на циклус
Да почекаш до ден пред добивање најрано, или денот кога треба да добиеш за да си избегнеш стресови. Опушти си го умот и не барај симптоми. Среќноооо.
Ќе пробам да издржам, имам повеќе обврски, па можеби тоа ќе ми ги отргне мислите. Прв месец ни беше што пробувавме.
мене ми покажа 6 дена пред добивање но најубаво ако можеш да чекаш додека ти закасни и кај мене беше прв месец како пробуваме. со среќа!
најверојатно, јас мислам дека одма после ментруација ми било овулација, на 28 дена добивам иначе памтам четврток требаше да добијам, саботата беше позитивен тестот со бледа линија, а понеделникот веќе убаво се познаваше
Јас уште немам... Ќе полудам еве ако не. Нема ни абер, некој симптом да речам... И ја пцујам, мм го отерав многу пати кј што не треба, барем нека дојде, нека не ме мачи без врска, трудна не сум гарант.
Дефинитивно рана овулација. Ако нешто научив тоа е дека си варира. Од 8ми одма после добиено, па дури и на 21ви ден сум овулирала во последнава година како сме во обиди. И тоа се тие денови кога сум ја "фатила". Што од стресови, што од стимулации, што од мисли. Се влијае на нашево женско тело. Ама за ова сме создадени. Му се наоѓа крајот.
Ludilo kaj site ...i jas ne dobiv uste ili stresovi klima odmor obvvrski ....test negativen beta ne napraviv iste ednas me bolese u termin za dobivanje i kako da se otkaza ...mesecov imam mn obvrski verojatno vekje nema ni da bidam fokusirana na toa ....tipicno za pcso...ve guskam site ♡♡♡♡♡