Да се пријавам дека стигна госпоѓата утрово, ме измалтретира овој пат психички... Продолжуваме со нови сили месецов
Си се подреков јас со тестот дека нема да зимам и правам. Значи убедена бев цврсто дека ќе бидам трпелива. Не. Од претходни искуства проценив дека овулирам (барем кога овулирам) рано и твојот муабет не ми излезе од глава . Циклусот ми варира од 28 до 31 ден, најчесто 28, 29 дена. Треба да ми дојде за 6 дена, а тестот ми стои на памет од кога го купив. Зедов го направив, со вечерна урина Spoiler
Моите беа вакви на 6 дена пред циклус Ептен ми е мило срцка, со лесно и овој пат се надрвам без проблеми !
Кај мене веројатно биохемиска ќе испадне. Пак правев тест, линијата значително побледа излезе. Баш ќе видам наредните денови ако не ми дојде.
Не почекав уште два дена. Синоќа направив еден имаше ептен бледа линија, Laboquick. Денес наутро Clear Blue.
Не се обесхрабрувај и оди дирекно на бета, јас така се изглупирав и кај мене беше побледа следниот ден и џабе секирации кога се си беше ок
Фала ви на утеха женски. Таму ми оди умот оти пред неколку години имав биохемиска. Еве ги тестовите одблизу, вториот се разлеа малку. Датата беше добра. Вториот е поновиот. Spoiler Честитки, со лесно и убава мисла