Имам и тест! Преска се мислев да го мочам или не, одлучив ај Недела нека биде свеченоста Пошо мм ќе е дома у Недела, а ќе си рикнам сигурно дали од среќа дали од нервоза па да ме прибере малку Симптоми за Добивање - 0 Н У Л А. Симптоми шо памтам од бременоста - Се убивам од мочање а немам цистит И спијам ко мечка у зимски сон Вчера си легнав у 9 на пример, до сабајле до 7 кран немаше да ме помести. Ама реално надежта е на минимум, за да не се разочарам на максимум
Ова ми се допаѓа 3/3 бремености ова ми беше еден од првите симптоми (и најсомнителен, пошо не сум ич спанка)
Бандера сестро, опет. Не ми е криво шо не сум трудна, туку шо ми касни А не сум трудна. И уште немам симптоми. Прејако
А јас ќе ви ги чекам позитивните тестови да ја размрдате темава Оваа црвената моја да си замине нема да е лошо
Кај мене е црвена само тест линијата од овулациските, се надевам за кратко време ќе известам за позитивен тест. Колку дена пред и по овулација треба да "боиме" (кој гледал satc знае) со сопругов?
Ние испобоивме све како што беше редот иако беше доцна овулација, пратена со матичната. Овој пат убедени дека ќе не биде нај природно! Ендометриум прв пат ми расте нормално без естрофеми. Велат септумот гушел многу работи. Па ајде да видиме. Јас сум бескрајно надежна. @FlirtBerry можеш и наваму да дојдеш. Кај сте ми другите? Ми фалите да пишете по нешто.. Ве мислам.
Пуштам среќа да биде месецов, baby dust your way <3 Јас сум 3 дпо, или 4. Ден на овулација се брои или од наредниот почнуваш? Позитивен овулациски имав на 12ти. Кој уште брои со мене?
И јас ќе ви се приклучам тука.. Дур одмара тело од неуспешно ивф ќе си пробаме природно. Вечер удирам на џин тоник па што сака нека биде...