И јас се надевам заради се што пиев дека овој месев ќе ми бидат избалансирани хормоните и деќа ќе бидне работа. Таман и годишнина ќе ни биде од свадба па би било тоа најубав подарок. Дај Боже . Ние од петок се фрламе на работа, секојдневна @Ambitious те гушкам најсилно. Немој да се секираш, мисли само на позитивните работи и ќе биде се како што треба.
Да се самоцитирам и да ја размрдам темава и да ви кажам дека ова резултираше со две жар цртки СТВАРНО тогаш кога најмалце очекував. Уште не ми се верувааааа. Симптоми (односно немање симптоми) исто како и претходните неуспешни циклуси, буквално исто. Глава горе феминки, сонце ќе не огрее сите
Лелеееееее честиткиииии!!!! Преубавооо Природно??? Знам дека и инсеминации правеше. Гали меше и пуштај baby dust!!!
Ајде да пишам и тука денес имав пак розова крв на гаќите плус на бришење имам и слика незнам дали да пуштам бев на доктор ми кажа дека не гледа ништо и дека е рано но овулација сум имала и поминала е сега гасови имам многу пред неколку дена и температура осеќав не сум болна.. јајници ме болат половината и градите тест е рано да де направи планирам накај 20ти но некако срце ќе ми излезе од чекање и од тоа што крварев денес малце како црвено розево беше ама од сабајле нема ништо
Девојки мала помош Прв пат правам тест за овулација, денеска ми е 13 ден од циклус Дали тестов е позитивен, кога настанала овулација или е помината?
Душо мислам дека ти е рано, можеби имаш имплантациско крварење,почекај уште некој ден и направи си бета преку крв. И јас така секој месец сум нестрплива во тие две недели, ама што е тука е..
Да можеби вчера вечер имав и слуз малце со една точка кафено беше бело/розево ама ќе чекам не барам причини веќе пошто 7г се трудам и тешко мие ако ми излезе негативен тестот после
Женскии убави како сте, како ги поминувате деновите?? Јас до денес 5дпо се трудам да игнорирамм, ама денес нешто во матката почна да ме влече (психата) и така, имам уште 9 денаа..
Леле, нејќам ич лажна надеж да ти давам, ама и кај мене така психата работеше. Јас бев буквално 90посто сигурна дека сум бремена од 5 и 6 дпо. Исто така чувствував некое тегнење, влечење на матката, особено навечер. Ти пуштам бебешка прашина, да не израдуваш со позитивни резултати и жар црвена линија.
Календарски денес у овулација, симптоматски не сум у овулација мислам Ама вечер ќе си боеме секако Знам дека не промашувам овулација зашо буквално секој втори ден шкртаме по боенката. Треба да Не добијам за роденденот на ќерка ми Пошто верувам у Универзумски знаци, си мислам дека ќе имам позитивен тест како подарок за ќере