treba da dobijam na 16.12, mislam deka ne sum trudna ama nesto od vnatre me tera da napravam test.. iako nekako rano mi se gleda deeka e da se testiram denes
Почекај...две бремености прерано правени теста негативни ми беа. На денот на менс или со ден доцнење. И да ти олеснам и бета хцг да напрајш пак не си на чисто. Ќе се боцнеш еднаш, па ај пак за 3 дена, па ај пак дали расте лудило само пати и боцкање. Нека закасни па тестирај најдобро
Некако многу потивки сте ми од минатиот месец. Јас сум 2 дпо. Мислам дека минатиот месец бев поопседната, овој сум по chill. Се изнапив коктели, узо, вино.
Исто 2 дпо. Јас ќе останам воздржана до самиот крај таму. Навивам за сите нас. Декември убав месец... Ќе има ли гол во 90та?
Ја нема @ANAMARIO да ти се придружи со тестовиве правење... она почнуваше уште од 8дпо да се тестира. Трпение спасение ајдееее.
Јас овој месец ќе останам мирна, не верувам дека има шанси и не очекувам многу. Инаку сум некаде околу овулација, не знам точно бидејќи престанав и да се тестирам. Еден тон среќа ви пуштам на сите.
Денес треба да ми дојде, моментално немам никакви симптоми Во саботата правев тест, прерано беше и ми се појави мнооогу бледа линија што после 2 минути исчезна.. дали ви се има случено такво нешто до сега? Прв пат ми дојде како разочарување и си реков сега и да ми доцни до четврток нема да правам тестови