Девојкии хелоуу, ве четим па би сакала да ви се придружам Имам три дена до не добивање, но месецов многу рано почнаа да ме болат гради и тоа многуу како никогаш до сега..правев тест денес негативен дали има сеуште надеж или тоа е тоа што мислете ? Инаку се обидуваме веке 2 години природно и ако не биде овој месец следнио одиме на инсиминација но јас уште си се надевам некако може баш сега ќе биде
Рано сум.. 6 дпо некаде. Дај боже да ја бидe работава да ја заокружиме годинава. А ти? Што си ми нешто тивка?
Таман за Нова година ќе те фатат убави вести Јас... Крварам 20 дена После ќе одам на гинеколог , па ќе видиме шо е како е. Броење тешко дека ќе фатам годинава уште еднаш
Црвенава не те пушта а? ааа све. А да пробаш да пиеш Фолиномел? Знам дека си со пцос. Мене ме стабилизира и пред и пост хистероскопијата. Искрено, јас само добро видов од тоа. Те очекувам повторно да ни се придружиш.
Здравп девојки, да ја размрдам темата малку, одбројувам 10 дена до добивање. Овај месец сме ептен вредни и чкртаме секој ден во боенката . Има некоја да чека да (не) добие околу Нова година?
Здраво, еве јас те дружам, денеска сум околу 10 ДПО. Таму викендов треба да не добијам. Како се доближува се повеќе нејќам тест да правам. Живи здрави до тогаш, ќе сменам мислење.