Овој пат си реков и јас ама на себе дека нема да правам тест. Ќе бидам стрплива, па ќе почекам вистински да ми задоцни. Обично добивам на 25 дена, но овој месец реков ќе причекам до 1.1 пред да направам тест. Ти стискам палци за 2 линии
Јас у петок треба да не добијам. Пред две вечери сонував дека сум правела бета хцг и испаднало 675 . Никогаш не сум правела и не ни знам што значат тие бројки. Ме копка вечер да направам еден тест искрено на 11 dpo.
Офф баш ми е жал Да те утешам, велат после спонтан се чисти матката и полесно се останува трудна Познавам неколку што имаат затруднето брзо после спонтан и си имаат веќе и дечиња. Една другарка чак не доби ни менструација после спонтаноот одма трудна остана а ја водеа со pcos и долго време се обидуваше
Те раскопка? Направи? И сакам да ви кажам Фала за убавите зборови на сите. Утеха сте максимално Другарка ти ќе бидам јас, решена сум
Уф што убаво сте се распишувале! Вики не туку ме буцкај. Ќе си чекам! Се враќаш многу јако после ова! Со свееееее!
Колку ти е ендометриумот? У рана бременост е околу 20мм , тоа памтам од спонтаниот сеа, мене ми беше 15мм