Честиткииии, лесна бременост ! Јас денес очекував да добијам, па срце јуначко вчера не издржа и напрај тест - негативен, ок да попладне го направив амаа си велам ако имаше нешто сигурно ќе покажеше на ден пред добивање. Обично добивам наутро и секој менс. период имам неподнослови болки пред да добијам, овој пат имав неколку дена и исчезнаа. Инаку менструавијата ми р како швајцарски сат , буквалнооо на ден ми доаѓа. Хм, денес да повторам да направам тест ?
Среќни празници и исполнување на сите желби!✨ Малку да ја размрдаме темава До каде сте, уште колку денови броите?
Среќни празници!! И јас бројам 5 дена по инсиминација, ви посакувам среќа на сите во овој празничен месец
Среќна Нова Година, среќни празници со мало задоцнување од моја страна! Да даде Господ среќичка кај сите оваа година.
Tuka summne me zakacajte na 17ti min mesec doviv so ogled na toa deka minse na 30 35 dena sega ciklusive vaka treba da ne dobijam ...inace posle pauza vrednii bas u ovie obelezani denovi stomakot me bolese kakondobivanje pa se nadevam ovulacija sme potrefile inace na 1vi pravev ovula test 2 crveni na 2ri vekje nemase nisto ...ama neznam kolku mozam da im veruvam...na kalendarov staviv 35 dena prosek
Само да ве поздравам девојки, се надевам дека празничните денови донеле среќа и ќе следуваат куп позитивни тестови. Јас сум во очекување на менс, здравје ќе правиме втора инсеминација месецов. Ќе видиме како ќе се поклопат коцките. Ви пуштам среќа на сите.