Cisto da se osiguram.so drug ....ama ja ke go cekam.21vi ovoj pat sum taka labava dodeka ne dojde ako dojde pa ke vidime
Sure chek е последен тест што би го купила. Воопшто не се сензитивни. Истото искуство со self clear бледа линија со sure chek апла негативен. Земи нај ефтин од аптека лабокбик мислам дека се викаше тој сите го фалат.
Јас нема да се сложам со вас, мене и лабоквик и шур чек ми дадоја иста линија, така да можеби селф клир се посензитивни, ама не и лабоквик.
Шур чек ми даде жае две цртки со првото на ден доцнење, не знам искрено колку е сензитивен. Лабоквик и пред термин за добивање сум го правела, ми покажал ама со утринска. Најсензитивни ми се покажале селф клиар и ливсане, на 5 дена пред термин за добивање имав втора бледа.
Мене шур чек ми има дадено лажно позитивен, додека селф клиар и лабоквик ми се исти, ми дадоа исти линии само едниот е 30 ден другиот 230.
Јас пак секогаш шут чек користам. Кога бев бремена точно ми даде со убави две цртки. И после тоа и пред кога ми доцнел циклусот а не сум била бремена и точно ми кажуваше негативен.
Te citav i znam deka toa mi ostanalo u glava kako nekoja "uteha" nemav izbor pa cisto da si proveram dali voopsto ke pojavi ho zemav ...ovoj pat resiv da ne se optovaruvam ke si cekam 21vi za dobivanje
Livsane barav nigde nemozam da najdam nekoe delistiranje imaat...ako imate info kade osven betty go ima kazuvajte
Исто шур чек 2 бремености ми потврди на ден на добивање, вториот пат не беше со прва урина. И кога не сум била давал каснење...така да кај мене бил ок. само од оној со лента директно што мокриш на него.
Sure Check има два вида, едниот е сензитивен и може било кога во денот да се прави другиот само со прва мокрача. Мене 9 дпо ми покажа позитивен со ќерка ми
А ова со тестовите мислам дека е многу индивидуално, мене Selfclear на 1 ден доцнење ми покажа негативен, лабоквик пред да добијам го направив позитивен, sure chek увек неуспешен или неправилно направен... така да нема некое правило кој тест да се земе.
Здраво женички и девојчиња ве следам цело време и ви посакувам што побрзо до 2 цртки,па еве ме и мене на 9ти јануар овулација(од прилика) треба да добиам за 3 дена ама од 11 ти 12 ти јануар па до денес уште ме болат градите поточно околу ареолите највеќе,тоа за мене не е типичен знак за добивање никогаш не ме болат,дали некоја членка и се случило ова и била бремена?