Ееехх сестре, ме удри по слабата точка... Како мислиш дали некогаш сме помислиле?!?! Тоа е потајно мојата неостварена желба. Што не значи дека нема да сум среќна со едно. Ама, кога веќе праша.... Иначе, сакам да сум од оние ретките што раѓаат 3 одеднаш. Тројка да сум! Ама, не оти имаме па, по роднинска линија близнаци, а јас па а три зборувам. Тоа ти е
Posle abortusot letovo cesto mislam ajde gospod ke me nagradi so dve sledna bremenost , duri i letovo dodeka uste bev bremena sonuvav kako masko i devojce na odprilika ista visina doagjaat od skolo i legnuvaat do mene na spalna otvarame cokolado da jademe i gi prasuvam dali izmile race . Postoi taa zelba dlaboko vo mene , a od druga strana mu se molam na gospod za barem edno ne e bitno sto samo zdravo pravo
Јас цел живот сонував да имам близнаци Ама ете не ми било пишано, на прво ехо бев имаше една точка само Сепак му благодарам на бога и за ова, што и да биде битно живо и здраво да е.
Моментално имам болки во јајници и половина. Дали е знак за циклус или пак можеби има шанси да се работи бременост? Инаку 16 ти ДПО
Јас имам сношти болки како менструални, денес немам. Градите ненормално ме болат. И не сум баш расположена. По правило треба утре да дојде. Дека минатиот месец на 10ти добив, но па пред тој на 9ти.за тоа чекам на 11.Кешки да не дојде, да се овие болки такви што ги чувствуваат бремените.. Јас дури измислив како да им кажам на сите..
Mene mi e isto kako i vcera, ne me bolat gradite odvreme navreme kako slabi grcevi dolu da imam.Sabajle go staviv posledniot utrogestan i sega ke cekam do nedela ako ne mi dojde posto koga uriniram gledam deka ima ostatoci od utrogestanot.Neznam toa dali ke mu steti na testot t.e. dali ke pokaze tocen rezultat
Немам искуство со утрогестан, мила. Ама, ако почекај. Или еве, членките кои го кориселе лекот можеби знаат кога е најправилно за да се направи тест