Да, цинк, ц, б-комплекс, мака, л-ларгинин, омега 3, витамин д3. Оди во теретана плус пази на исхрана.
За амх тешко даваат, ти треба упат за во амбуланта 29. И таму да ти дадат упат за амх. Го тупат многу, па зошто ти е, па кој ти кажал.. Посебно па ако хормоните се ок. Мене ми викаа еве супер ти е се, млада си ...
Matichniot ginekolog mi gi prepisha da gi pijam i ovie kapsuli. Dali i nekoja dr gi ima pieno da spodeli iskustvo?
Најубаво на клиничка биохрмија за амх. Не ти бараат возраст и причина. Земаат крв и чао. Таму испитав се пролетта
Фала ти на помисла. Се спремаме за втора инсеминација, утре имам термин за следење фоликули. Минатиот пат веднаш за другиот ден ми закажаа, така да сега очекувам во понеделник. Кај тебе како е? Правеше ли некои испитувања?
Ти посакувам многу среќа и да биде успешно Повторив јас хормони, се средиле тие што имаа отстапки. Сите се добри, па сега отом потом.
Кај мене уште нема. Ама затоа кај @Radana еден од многуте напитоци пред позитивниот тест и беше Фолиномел. Do shareee
Треба да пробам прво, немам многу верба во себе дека нема да повраќам. За џабе ќе си ги дадам 2000 денари.
Имам четири вакви ќеси рок до 12.2028 година не отворени , ако сака некоја членка ќе и ги дадам. Чајот од ДМ.
Фолиномелот не е чај, прашоци се, пакованки се како пример магнезиумот во такви ќесички и има многу убав вкус..
Баш денес го купив чајов и дури и продавачката ми го испофали на каса, они сите колешки редовно си го пиеле на пауза