Дали некоја има искуство со redostim и impryl? Неколку познанички забременија со овие суплементи, па ме интересира и дали некоја од вас има искуство
Mi docni 4 dena, vo princip sekogas mi e tocno moze da dobijam porano ili so eden den zadocnuvanje Vcera pravev testovi ama ne so prva urina. 2 testa napraviv na self clear ama cudni bea po dva pati gi potopuvav zatoa so nisto ne se slucuvase, na edniot test imase kako cudna horizontalna linija sto ne se izgubi ke vi ostavam slika na sto mislam, slikata e od internet Kupiv use 2 testa laboquick i sure check, sure check negativen laboquick isto nekoja cudna horizontalna linija Dalii postoi seuste nadez deka mozebi sum trudna, koga pak da napravam test i koga da odam da se bocnam za beta? Utre ili ponedelnik da cekam Spobudaluvam vekje️
Оди денес се боцни, 4 дена штом ти доцни. Таман ако е позитивен во понеделник ќе провериш како се дуплира. Со среќичка
Здраво, кога обично се тестирате за бременост, пред очекуваната дата или чекате да ви задоцни? јас денекса правев тест-негативен излезе, а треба да (не) добијам на 15-16 рано го направив тестот? или ако имаше нешто сепак ќе покажеше денеска?
Девојки кај мене има позитивен тест со бледи линии, бетата е 25 се надевам ќе се дуплира наредните 48 часа Со лесно на сите, побрзо да си дочекате вакви убавини❤️
Оти ве нема бе?? Ај жени опрајте ме.. Минатиот циклус каснеше, ми дојде дури на 43 дена.. Денес ми е 21 ден од циклус и сабајле на бришење гледам розево.. потоа ништо.. потоа црвени како точки и еве ништо. Болки слаби менструални. Можно ли е толку рано да добијам... Гинеколошки демек се беше ок.
Според некоја болка околу 8-9 дена од овулација ...и според апп толку . Со друго не сум следела. Циклусите после ивф ми се на 25 дена и последниов се надмаши.. па не можам да проценам. И ајде да речеме 7 ден од последен "ризичен" однос.. Не рачунајќи го последниот.. Не ми е верно да е тоа искрено и неќам да мислам и да се надевам дека е тоа.
Деновите супер си се поклопуваат за имплантациско, ајде секогаш треба да се има надеж Можно е и циклусот да не ти е регулиран, како и да е, без разочарување... @Цвет88
Ма јас знам дека може да е, дека се поклопуваат денови, ама знам и дека не е регулиран циклусот... Оффф луѓе ова највеќе ме нервираше, што отпосле се се изремети. Додека бев на стимулации никакви проблеми.
И јас се пријавувам прв пат во клубов од месецов да броиме рано е, моиве tww баш сега почнуваат. Ама од месецов официјално пробуваме пак после мисед во декември. Дајте некоја позитивна приказна, ако некој минел низ слично, колку време ви требало пак да видите позитивен тест?