Ви посакувам успех мила ❤️ кај мене еве денес официјално второ не успешна иуи. Ќе почнам да премам документи се надеван нема да не одбијат за ваучер со две иуи...
Денес треба да добијам, нема никаков абер. Направив тест sure check негативен. Сега ми се уврти во глава дека читав дека овие тестови се неточни.
Кај мене потврдрно преку крв негативен... каква е ова лажна втора линија не ми е јасно.... ви посакувам успех на другите ..
И јас ќе ве дружам, досега само ве читав. Мислев нема да добијам, вчера дури имав само две розови точки, ама затоа вечерта си добив регулар и така, идемо даље
Почнуваме да броиме... Дечки, спермограм одличен, потврдена овулација на ехо и темпирани односи... Од денес аспирин 100ка. И ај со среќа... Држете пуштете, спомнете ме Леле превозбудена сум. Честитки за вторите цртки, со гоооолема среќичка на сите останати.
Честитки Ана! Многу ми е драго за тебе! Стискам палци Цветчееее, убавини се ова! Има нешто во воздухот наоколу периодов.. Ќе се придружам со одбројување и јас за ден-два, сега боиме моментално. Ве чекам со позитивни тестови, ајдееее
Јас нон стоп слушам за Аспирин 100ка на ТикТок, скоро сите го препорачуваат. Сакам да земам, но не сум сигурна баш. Тебе од доктор ти е препорачано?