Devojki najprvin cestitki za pozitivnite pogore ...jas 2 meseci na fertimilin aspirin preku eden den glukofaz b12 folna i iste solna da pocnamda se nasmeeme ....min mesec dobiv 2 pati na 15ti pa na 29 pak i toa takov ubav ciklus ne sum imala dooooolgo vreme podoslabnav ....pojma nemam sega kako da se vodam jovcevski mi kaza ok e ciklusot sto se pomestil bevme aktivni vodecki folikul na 9ti imav mesecov pa napraviv ovula testovive so se sabajleto imase crtka vecerta vekje ne ....neznam kako da presmetam ovulacija ...samo znam posleden odnos na 12ti mesecov vecerta i ke se vodam po toa ako nesto bidnalo.....zamislete ne posegnav po test ...ne se ni nadevam iskreno ama da ae prijavamvam deka sum tuka mesecov....
Еее Ано не одржуваш, планирав да пишам денес. Рано ти е ајде, не се тестирај. Јас веќе ништо не пратам скроз сме пуштени во лер. Треба да добијам утре-задутре. Некако изгубив надеж ги имам тие пред добиено moоd swings. Ќе видиме. Среќно на сите што броите и што допрва ќе броите! Тука сме да се гурнеме малце. Не губиме надеж.
Ic da ne smetas ovulacija, ne si pravi pritisok, opustise, odnosi na sekoi dva-tri dena i nema sansi da ja utnete
Ne mi se svigja bledava kako za posle 2 dena livsane nemozam da najdam so se sluci ni vo betty ni eurofarm gi nema .....da kupam eden bi sejf denes pa porucek da gi napraam od self imam traumi
Јас искрено не гледам втора.Ова ми изгледа како предолго да си го чувала тестов и има некоја сенка од што е пожолтен