Хелп девојки 11.04 прв ден до 16.04 циклус На 18ти бел исцедок и однос со еакулацуја. На 20 и 22 утврдено кај гинеколог дека овој циклус е ановулаторен немам овулавија и можност за бременост 26ти и 27ми јаа имам розеви флеки на бришење и на влошка ама онака ептен слаба боја и ретка. Имам уште 12 дена до циклус не знам што може да е ова патем треба на трет ден од циклус хормони да испитувам
Да не е доцна овулација? Ако си во можност појди да проверат. Знам пишуваш дека е овој месец ановулаторен ама провери си.
Морам да ви кажам дека ја исчитав темава од прва до последна страна, мислиш книга читам Што убаво била активна темава на почетокот и посебно мотивирачки и охрабрувачки ми беше колку жени поминуваат низ истото и на овој или оној начин сепак стигнале до целта
Hello Мора да признаам дека оваа недела дена по инсеминација прилично позитивно ја поминав, утре е ден за недобивање. Ама... Биваше ли до толку да се исти симптомите за бременост и за добивање? Фрустрирачки до коска, оди па биди позитивна :/ Од грчеви, затегања во долен дел, кичма у незавидно стање, снемување и апетит денес(најсигурен знак за добивање кај мене) , апла ко да ќе добијам денес, максимум утре. Само голема пофалба за градите би дала, ич не ме болат. Како е кај вас, дата за недобивање? Некоја што е во истиов делириум да се пожалиме заедно?
Мене скроз исти ми беа симптомите и убедена бев дека ќе добијам. Болки во кичма, грчеви во стомакот, болки во гради. Имав и неколку капки кафеав исцедок што секогаш ми се случува кога добивам. Пуштам среќа да имаш две цртки
Јас сум допрва 4 дпо, имам уште многу за броење и барање симптоми Ти посакувам да не добиеш и да си видиш две цртки
Од денес ќе броиме и чекаме... Со повеќе информации се слушаме за две недели.. Ко преживи причаче.. Ајде малце на позитивно да го свртам. Се осеќам ко на почеток на брак. А 11 години не се шала. За 10 годишнина си добив пункција, редно е оваа две цртки нели?
Не мила рано е, за да не ми даде стоп инекцијата лажно позитивен седам мадро и благо полудена Инаку за споделување е тоа што вчера болките во кичма драстично ми се намалија, исто и затегањето во стомакот и грчевите што не можев да ги дефинирам дали се како за овулација или за добивање или се просто гасови... Градите сеуште не даваат знаци, никаква болка. Апетитот де го има, де го нема. Можеби мааалку почесто дремнуцам попладне, ама па многу рано се будам сабајле (со триста мисли ) Сулудо е нели да споделувам колку пати правам проверка на гаќи и при бришење, тоа веќе ви е на сите познато Како и да е, работам на тоа да сум смирена и очекувањата да не преминат граница на нормала Ти како тераш, денес 6дпо ако не се лажам? Фала што ме помисли
Ова со поклопувањето на годишнината и пункцијата звучи како добар знак, да се надеваме Уживајте во повторните почетоци и опуштено, посакувам мноогу среќа
ко не полуди, причаче јас 6 дпо рано ми е секако, 15 пати ја превртев темава и го давам ChatGpt во слободно време
Да ти кажам да не го правиш тоа - не можам, пошто и јас го правев последниве година дена, ми прочуре главата Откако мозокот ќе ти ги добие сите потребни информации, сама ќе престанеш. Симптоми фрчат на сите страни, а ние сите полни со надеж, нормално е да се поистоветуваме со многу работи Ќе биде за сите нас, само време и трпение(колку што се може ) Пуштам positive vibes
Исто уше 10 дена до недобивање. Мене па ме фати некој цистит. Никогаш до сега не сум имала таков проблем и сега ова.