Cestitki za idnite mami vi posakuvam da si imate lesna, i ubava bremenost a uste polesen poragaj. Bas ubav den sreda sreken samo za mene nekako ne e bas. 6 dena mi kasni sabajle na eho nema seuste nisto zemano mi e hcg preku krv cekam rezultati ama nekako nemam nekoe ubavo precustvo od simptomi blagi bolkicki nisko vo stomak,cesto odenje vo wc,i docnenje na ciklus. Me faka panika
Не се секирај ќе биде се добро, само позитивни мисли Ти праќам среќа за бетата да биде како што треба, може си имала доцна овулација па затоа не се гледа на ехо ништо
Мила и кај мене претходната бременост со 5 дена доцнење ништо не се виде, ако е бетата под 1500 рано е за на ехо. А кај тебе цртата ко шо памтам беше бледа па можеби подоцна се зачнало. Мисли позитивно и ти посакувам убава бета.
@V.N. @TheGoldenPeach iskreno se nadevam deka ke bide taka mada imav eden takov spontan preku krv pozitiven na eho nikade go nemase i samo od sebe se spustu,zatoa pak mi se vrakaat istite misli veruvajte nemam nekoe ubavo precustvo.
Леле многу ми е жал. Во овие моменти нема утешителен збор, денес исплачи се, потажи си но никако не дозволувај ова да те турни. Секогаш се трудам да ги гледам позитивните работи во ситуациите, а кај тебе тоа е што сепак забременуваш, ќе се најде проблемот и решението и следниот пат се ќе биде во ред.
Ne mi e jasno edno nesto koga bev vo petokot a i sabajle istoto mi go kaza. Matkata mi bila spremna kako za bremenost,i da ne cekam ciklus nemalo da mi dojde??? Ova me buni i mojot test so vtora bleda crta i toa me buni?? Neznam sto da mislam veke,a imam nekoe cudno cuvstvo vo stomakot okolu papakot koga go galam i seuste nemozam da razberam zosto vaka??? Zosto docni nikogas ne mi docnelo,zosto taka mi kaza?? Imam milion prasanja vo glava
Многу ми е жал, знам како ти е, денес утре исплачи си се, нека излезе од тебе се! Имаш ли правено некои испитувања за генетски мутации и сл? Ако немаш, собери сили и почни што побрзо и следниот пат ќе ти биде како по книга се Ајде силни сме ние, можеме се да издржиме
Mila jas veke imam dve decinja i posakuvam sekomu neka dava bog nadezta bese za sestricka. Si go poznavam teloto znam sto custvuvam,no eve na ovie prasanja neznam koj e odgovorot?? Ne mi e seedno zal mi e sto gi razocarav ovoj mesec no sledniot mama ke im podari sestricka bog e golem jas veruvam vo nego
Милион прашања, милион зошто, а многу малку одговори. Ова мене ми личи на биохемиска и најверојатно следните денови ќе добиеш ама ние овде може само да претпоставуваме, затоа за се ова најубаво слушни се со матичната да ти објасни.
Bev utrinava na eho istoto mi go kaza kako i vo petokot,toa i me maci. Kako i da e nadezta posledna umira jas veruvam deka sledniot mesec e moj sreken mesec
Да знам, но мислев на тоа да ја известиш дека бетата ти е негативна, а нели немаш ни добиено (за кое докторката вели дека нема ни да добиеш?). Нејзиното кажување е спротивно од резултатите затоа мислев да и се јавиш.
Pa maticniot mi e pzu i od tamu mi zemaa krv i mi javija za rezultatite,sestrata negova mi se javi valjda znae i toj neznam aj ke mu kazam mada znam sto ke kaze
Си имала биохемиска бременост. Ништо страшно, често се случува. Ќе добиеш сега чим бетата ти е падната. Од следен месец со нови сили.
Оффф душа, јас имам едно 9 год и минатиот пат кога останав бремена едвај чекав да и кажам, кога и кажав плачеше од среќа. Кога слушна дека го изгубив мислам дека срцето и го скршив како никогаш. Такво плачење од неа немав видено, јас немав простор да жалам гледајќи ја неа колку жали. Сепак испитав од мутации, хормони, кариотип на се што ме пратија и сега се надевам на најдобро. Уште не сум била на прво ехо да потврдам, само на тест и бета сум што сум правела. Ти посакувам веќе следниот месец да ти се појави две јаки цртички кои ќе бидат твое трето богатство
Ај и тука да пишам.Среда, и не е така лоша. Ко шо мислев хормоните хаос ке се, по моја гледна точка се ок. Трет ден од циклус. Шо мислите? Чекам да ми пиши докторката уште, нема видено За fsh немаа реагенси, рекоа ке замрзнат примерок, у петок ке испитаат ке ми кажат..
Zdravo devojki denes mi e 18 den od ciklus imam mnogy akni na bradada izlezeno do sega ne sum imala tolku mnogu a kalendarorot pokazuva ovulacuja dali znaete sto znacat aknite vo sredina na ciklus inaky na 32 dena mi doagja
Daj boze mene preheska maloto mi vika mamo mi donese slikivka od bebeto da ho vidam sto da mu kazam ama deka e 5g i ne razbira seuste vikam mama rano e uste da go videme na slika nareden mesec