Cestitki zencinja imajte lesna bremenost uste polesen poragaj uzivajte vo najubavite momenti od vasiot zivot.
@QweenSM фала ти мила, ти посакувам циклусот да е твој и за некоја недела и твои две цртки да видиме. @Xanty @TheGoldenPeach честито девојки, лесна и школска бременост! Ајде дедо Мраз продолжи си вака.
Колку убаво се разубавила темава, мерак да ти е да читаш. @Xanty и @Freckles. ви посакувам лесна бременост и ве чекам во темите за рана бременост да се дружиме. На другите ви праќам позитивна енергија Во Новата година ви посакувам на сите по две цртки, од симптоми и повраќање глава да не можете да кренете и место улошки да купувате пелени.
Да ви споделам еден најдобронамерен совет. Никогаш ама НИКОГАШ не користете шур чек. На бета 300 бледа скоро невидлива линија ми покажа. Во истиот момент на најефтините имав две жар цртички. Одлуката е ваша.
Да се надоврзам и јас за најевтините касетки од Зегин по 25 денари. Од мое искуство 6 дена пред датум за недобивање ми детектираа пребледа црта, а потоа уште еднаш 4 дена пред добивање убава црта и тоа праени доцна во ноќта, на нив пишуваше дека детектираат бременост над 20 единици. Секако имам убаво искуство и со фрухтест (други немам користено), но зборот ми е што и најевтините тестови се со добар квалитет ако правилно ги направиш. Впрочем во мојот случај, евтиниот тест ми изваде повидлива линија од фрух (и двата праени НЕ со прва урина).
Јас правев фрух на 06 или 07 декември немав линија. Никаква ни бледа. На 10.12 со најефтините имав не баш пребледа линија, бледа беше но убаво видлива.
Мене Sure Check ми беше негативен, а бремена бев. Тестот го правев на 5 дена доцнење, понегативен здравје... Значииии не купувајте шур чек.
Девојки мислам дека конечно ја уловив овулацијата... Цело време се водев по апликацијата ама очигледно грешев затоа што според апликацијата овулацијата е помината. Ви го прикачувам тестот, позитивен е нели?
Здраво женичкии. Почнуваме со работа, со Господ напред да се израдуваме Божиќно, празнично. Ми заврши денес. Некња ми рече мм, како без подарок, му реков сакам само бебенце да ми направе. Поубав поклон-нема. Испив терапијата Флажил. Мм е при крај со истата. Белким ке имаме среќа.. Првпат не одам по вц толку по мала нужда, одев на секој пола час, ваљда заради бактеријата. Ви пуштам Благослов, нека ни тргне на арно Новата година.
Еден ден пред добивање, Фрух тест убедливо негативен... Да му верувам ли,ајде ве молам од искуство совет...
Мене ми завршува исто денес и од утре на работа Па што вика @Flooora96 за Божиќ да се израдуваме. Честитки и лесна бременост на новите трудници а за другите дај Боже побргу да им се придружиме
Iskrena da bidam jas pravev so fruh test 3 dena pred dobivanje i mi pokaza negativen i navistina bese taka.Ajde daj boze kaj tebe da e greska
Јас со шур чек имам добро искуство. Мене ми покажа баш добра 2ра црта, го правев околу 11ч ми каснеше 3 дена. Сакав друг да земам ама немаше и мораше шур чек.
Еден Фрухтест правев на ДПО + 9 беше негативен на ДПО + 10 беше позитивен, ДПО + 11 беше негативен. Обични тестови, од ДПО + 11 сите ми беа позитивни . Значи на мене 2 дена пред датум на добивање ми беше негативен а бев трудна. Ако си во можност направи уште еден не мора са е фрухтест нека е и обичен и ќе си 100% сигурна
Hello my ladies! Сакам од срце да им ја честитам победата и радоста на наши мили сопатнички @Xanty , @Freckles. , @TheGoldenPeach ! Трипати ура за вассс!!! Пресреќна сум, не знаете колку се радувам и посакувам што поскоро и ние сите да ви се придружиме, па после тоа и муабетот да го продолжиме во Труднички муабети, ама не за овулации и плодни денови, туку за мешето! Примете најискрена гушка и уживајте во периодот кој следува. Потоа, секако дека ќе ја означам @Baby2022 . Мила, што бидна? Се реши ли дилемата на крај? Биохемиска ли била или пак се работи за нешто друго? Те мислам, да знаеш. Еве, едно списоче интересно кое со мерак си го пишувам: - Дата за тест / НЕдобивање: @QweenSM 22.12 @АнаМаријаД 27.12 @Angela* 11.12 (што бидна, мила? Какви вести имаш да ни кажеш. Те мислам) @Campanula 14.12 (Мила, како си? Те мислам и чекам апдејт) @Lena1234 18.12 (тест) УТРЕЕЕ, 20.12 (да не добие) @Miiaa98 Сакам да те има во списоков. Кога треба да не добиеш, мила? Ајде, пријавувајте се и другите. Со задоволство ќе ве додавам сите. Инаку, јас сум добра. Моите апдејти очекувајте ги за ден-два. Мислам оти сум во овулација. Пссстт... Испраќам најголема гушка до најубавите лавици на темава