Женичкии, јас имсм болка у десен јајник, овулација е ваљда. Само чим ме боле значи помината е или..? Јас уште рано изутрина "настапив у кревет" ама и еве сеа ме боли.. Како и да е белким ја фатив хихи. Убав ден девојки, да сте ми живи и здрави, новата година да ви донесе најбитното здравје и плодност, среќата со нив а љубовта да ве гушка сите заедно. Дај боже само добри работи да слушаме, а лошите нека не одминуваат. Секое добро и убав помин вечерва кај и да сте. Среќна Нова 2022
Среќна Нова девојки, верувам дека ова година е наша, на сите ви пожелувам да се остварите како мајки и заедно да се бориме кон целта. 2022 бебушки - наши сте. Верувам во вас, ве гушкам.
Женски што бидна? Правите ли тестови? Јас имам симптоми како за добивање, ама ќе видиме. Ајде, постирајте нешто добро, да тргне 2022.
Mene mi e rano mi docni 2 dena vcera ne se osekaav dobro trknav do maticnio mi napravi samo test od urina bese negativen ako ne mi dojde do kaj sreda ke ispitame od krv
И мене според апликацијата ми покажува 4ти дека ден за НЕдобивање и најчесто добивам скроз на денот означен според апликацијата што ја користам. Страв ми е ...
Среќна Нова девојки! На сите ви го посакувам тоа што вие најмногу го посакувате! Да ви се исполне желбата што поскоро, за таму некаде здравје, на крај на 2022 г. бебиња да думкате сите и следната да си ја дочекате со проширен состав! Трпение - спасение! Чекам апдејти од сите
Среќна нова девојки Ви посакувам многу здравје, среќа, љубов и многу позитивни тестови и бебчиња годинава @Viktorijaaa5 држим среќа да биде
Женски, кај мене се случува нешто чудно, треба да не добијам на 4ти, а имам некое розевко, кое се претвори во кафеаво крварење, многу малку е. Добивам или имплантациско е?