На мене посебен симптом ми беше болка во гради, никогаш ме немаат болено досега и по тоа знаев дека сум трудна.
Јас немав буквално ништо освен крв од носот два пати, преку еден ден. Покасно почнаа грчеви и болка во гради.
Ne sum sea u drugo stanje se nadevam za skoro .Koga bev bremena ne osetiv apsolutno nisto nikakva promena .Bas vcera komentiravme so edno devojce ekoga kupuvav fustan toj period pred da doznaam deka sum bremena mozda nedela prethodno svekrva mi primetila deka gradite mi se zgolemeni jas toa voopsto ne go primetiv. Simptomite kako povrakjanje i gadenje mi pocnaa vo 7 nedela
Do 21 nedela bev bremena i do 20 povrakjav, najverojatno dodeka bilo zivo bebeto. Vo 21 nedela samo ednas povrativ.
Баш жи е жал. Инаку и мене од 7 недела ми почнаа мачниниве сега 10 недела сум и повраќање нон стоп. Само се прашувам кога ќе ми завршат не се издржува веќе.
Мене ме тешеа до трети месец и ќе се намалат или ќе исчезнат али јок. Во нормални услови не сум проблематична али тие 5 месеци се што ми беше омилено неможев да јадам
Индивидуално е тоа. Јас ги имав до 16/17та , некој помалку,некој повеќе а некој ич хаха. едит : Викаат кога ќе го осетиш бебуш престануваат во мојов случај беше така ама и немора да значи..
Јас сум 10. дпо ама изгледа ќе добивам Штотуку ми потече бледо розево. Не знам зошто вака ми подрани, на 14. требаше да НЕдобивам... Знам дека може и имплантациско да е ама се сомневам дека јас баш од таа среќа сум Почнува и стомакот да ме боли како кога имам добиено
Zenski jas gledav ovulacija spored aplikacija. Bas slucajnost koga na app mi se pagjase da mi e ovulacija, toj den bev na ginekolog, i i kazav denes mi e ovulcija i doktorkata vika pa jas ne mislam bas taka ne gledam folikul nikade (na eho me gledase) i mi preporaca da si kupam stapcinja za ovulacija. Gi kupiv, tocno znaev denot koga mi e ovulacija i ostanav bremena. Simptom mi bese silna bolka kako pred doaganje pa se napiv apce mislev ke mi dojde. Za zal mi se sluci spontan vo 8ma nedela, i eve sega se macam pak nikako da ostanam bremena ni posle 8 meseci posle abortusot :// dali nekoj ima vakvo slicno (nedajboze) iskustvo? Pozdrav
8 дпо Од симптоми денес станав со блага болка на долниот дел од стомакот и во јајниците мислев готово дека добив исто така ме болеше малце и половината . Овие 2 дена се лажам себеси дека можда мисе јаде од само себе , нооо дефинитивно умирам од глад на секој 3 саата ја сум гладна она ептен гладна се утепав од јадење во нормала јадам само 1 на ден а сега можно е 3 до 4 пати на ден да јадам незнам дали е можно за ваков симптом во 8 дпо???
Мене ми дојде утрово, си нарачав тестови за овулација, бидејќи овој месец овулација имав на 16/17 ден од менструален циклус, па сакам точно да откријам кога ми е овулација за нареден. Се разбира дека се разочарав малку,според апликација ми доцнеше 6 дена, а секогаш ми била точна, на 28 дена ми иди, но со нови сили гледам напред
Како сте женски, зошто е тивка темава? Јас чекам да добијам задутре. Да, ќе добијам, го имам тоа чувство и еден секрет минимален ко пред добивање. Ќе се радувам да ми е точна, денеска ми е 26ти ден, а сѐ уште не доаѓа, се надевам се стабилизира. Кај вас како е ситуација? @*Лаванда* што те снема? Не знам што е толку тешко да се дојде до бременост... Си размислував како луѓево гледаме на нештата. Кога жената забременува или ќе роди дете па уште омилениот пол да е, одма мажот е махер, силен, мажиште по по по се покажал. А кога жената не забременува, таа има проблем, не останува којзнае зоштоо, којзнае што ѝ е. Обично така свекрвите размислуваат, кога не можев да забременам таа мене ми се обрати со поглед дали сме сакале да нѝ помогнат. Не - ѝ реков. Не ни пробуваме засега. И вистина така беше. Ама важното мене ме гледаше. Којзнае што им се мотка во глава, а синот не ни паѓа на ум дека можеби слаба му е спермата или пливачите неподвижни, важно женава не успева. Мореее ќотек