Никако губење надеж, ние синчето го чекавме 3 години и да можам да се вратам назад ништо не би сменила. Па да не беше таа борба немаше да биде баш тој сперматозоид и таа јајце клетка што го направи најсовршеното дете. Не би го сменила ни за 100 други деца. И вашето совршено бебенце го чека совршениот момент кога ќе ве израдува, само треба трпение и позитивни мисли
Kolkuuu se imam i jas cuvstvuvano vaka i kolku solzi imam proleano koga kje vidam deka sum dobila... no, ne se sekjiraj od cela ovaa negativa razmisluvaj malku pozitivno a toa deka nov mesec novi sansi, zamisli da ti kasni da se nadevam deka si trudna a ne si, barem koga vekje ne si neka doagja na vreme za pobrzo da pocnete vo akcija. A veruvaj, eden den kje bide toa e sto posto sigurno
Mi treba mala pomos imam uste 9 dena do dobivanje, ama imam mnogu golema bolka vo poslednive 2dena vo janicite ima li nekoj nekoe vakvo iskustvo?! Ne si ja brkavme mnogu rabotata ovoj mesec no me plasi bolkava i dali e mozno plodnosta da mi e posle onie plodni denovi koi mi gi pokazuva kalendarceto, toj iscedokot mi se pojavuva posle 2do3 dena posle ovulacijata spored moj kalendar
Денес ми е 9 дпо имам болки во стомакот како секој момент да добијам,друг симтом немам инаку 6 дена до добивање.Се надевам овој месец нема да добијам.
Ништо. Сега го правев, може требсше наутро. Само ваков тест имаа Детект. 7 денс ми доцни и благи грчеви иам веке 2 недели, ништо друго..
Може си имала доцна овулација се додека не ти дојде не губи надеш мене после 15 дена за вторава бременост ми покажа позитивен па испитував преку крв за да се осигурам.
Толку бев сигурна, вака никогаш не ми доцнело, градите не ме болат и имам повремени блааги грчеви. Често мочам.. Кешки да е тоа... Ама не ми се чине, нешо болна сум сигурно.
Не ми е познат тестот што си го правела, оди во друга аптека земи друг и повтори го со утринска или најсигурно оди нека те боцнат . Авицена работи денес до 14h. Пуштам среќа за позитивна Bhcg
Ке почекам до понеделник. Не е можно вака, стресови неам, баш виа месец бев изладена и убаво ми беше. Едино може од Флажилот да е а? Или шо бев настината
Хормони сеа декември испитав, ги објавив тука, ми рековте ок се. А и докторката ми рече. Спермограм пред некој месец супер. Хсг немам.
Mora da napravis HSG mila, dzabe ako ti e super se a kanalite neproodni. Jas se sto nemam ispitano se super mi bese isto i kaj soprugot, no koga napravis HSG edniot kanal ne mi bese prooden i zatoa mi se odolgovlekuva se ...
Јас правев Плодност и катастрофа поминав не ги препорачувам ич,мн негативно искуство.Оди на државно има многу што се фалат дека поминале убаво а и ефтино ќе поминеш.Дадов 8000 изтрауматизирана да си дојдам дома. @blablaabla кога проверуваше продоливте ли со некоја терапија после хсг?
Јас правев кај Толовски, 4200, поминав супер апсолутно никаква болка не осетив. Се прави од 7 до 10 ден од циклус мислам.