1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Депилатор

Дискусија во 'Тело' започната од kate-the-great, 25 јануари 2011.

1. ani4ka23

ani4ka23 Истакнат член

Се зачлени на:
    28 мај 2012
    Пораки:
    20
    Допаѓања:
    7
    и јас имам депилатор philips и сум многу задоволна, влакна нема речиси 2 недели, мазна е кожата, но сепак,има на некои места појава на поткожни.... anyway јас сум задоволна,и често го употребувам ;)

2. kristina123456

kristina123456 Истакнат член

Се зачлени на:
    8 јуни 2012
    Пораки:
    191
    Допаѓања:
    59
  3. kristina123456

kristina123456 Истакнат член

Се зачлени на:
    8 јуни 2012
    Пораки:
    191
    Допаѓања:
    59
    bas toj go imam i sum prezadovolna

На k.i.m му/ѝ се допаѓа ова.
  4. ThePrincipessa

ThePrincipessa Истакнат член

Се зачлени на:
    26 јули 2012
    Пораки:
    43
    Допаѓања:
    10
    Првиот пат кога го користев епилаторот немав појма дека толку многу ке ми се појават црвени точки и подкожни влакна. Затоа најубаво е да се користи после туширање( но на сува кожа) за да се отворат порите па полесно да се отстранат влакната, после тоа да се користи ракавица за масирање за да се спречи појава на подкожни влака и на крај да се нанесе млеко за тело. Првите пати имав голема болка додека го користев , но сега ми е супер и го користам на 1-2 недели на лето :D Еве слика од мојот [​IMG]

5. Linn1

Linn1 Популарен член

Се зачлени на:
    10 јануари 2011
    Пораки:
    1.221
    Допаѓања:
    1.936
    Девојки да ве прашам каков депилатор е подобар, со дискови или со пинцети? Планирам да земам, и сакам да знам со кој помалку боли.

6. acika92

acika92 Активен член

Се зачлени на:
    2 јули 2012
    Пораки:
    1
    Допаѓања:
    0
    Imam depilator na Philips, no mi se rasipa, pa da ve prasam dali se prodavaat delovi za depilatori bidejki ne sakam da go smenam a skap mi povtorno da go kupam ( ne e mn skap ama momentalno sum bakrot :( )?

7. LittleDevil

LittleDevil Популарен член

Се зачлени на:
    20 јули 2011
    Пораки:
    1.701
    Допаѓања:
    1.919
    Ауу едвај се спасив од овие поткожни влакна бееее од овој мил и драг мој депилатор :D ама сега знам зошто ми се имаат направено, така да отсега поинаква политика пред депилирање :D

8. butterfly95

butterfly95 Истакнат член

Се зачлени на:
    3 септември 2012
    Пораки:
    5
    Допаѓања:
    10
    devojki kupiv phillips satinelle depilator i nesto ne mi e jasno,zatoa sto ne sum koristela prethodno a i ne sum zapoznaena,vo upatstvoto pisuva da se upotrebuva samo na noze,mozam li da go koristam na race?

Прикачени фајлови:

9. Mishela

Mishela Модератор Член на тимот

Се зачлени на:
    19 август 2010
    Пораки:
    18.878
    Допаѓања:
    81.140
    Можеш слободно да го користиш и за раце. :)

10. savana

savana Популарен член

Се зачлени на:
    18 август 2010
    Пораки:
    1.770
    Допаѓања:
    9.567
    Во план сум да купам депилатор, кој би ми го препорачале? Другарка ми има на ровента и задоволна е.

11. Chunga-Lunga

Chunga-Lunga Истакнат член

Се зачлени на:
    20 февруари 2012
    Пораки:
    52
    Допаѓања:
    37
    Јас имам депилатор од Brown и не е лош :) Ама поткожните се посебна приказна :!:

12. CrazyStupidLove

CrazyStupidLove Истакнат член

Се зачлени на:
    14 јануари 2012
    Пораки:
    894
    Допаѓања:
    586
    И јас имам на Ровента и ич не ми се свиѓа искрено. Воопшто не ми ги вади убаво, третина се извадени од корен другите се скинати.
    Е сега мојот не е ист како на сликава ама горе делчето за депилирање е исто со такви топчиња. Една комшика многу ни ги фалеше па затоа и купивме ваков, ама нејзиниот е подруг модел така да очигледно има разлика од модел до модел. Мојот беше околу 3300 пред 2-3 години и за тие пари според мене може да се најде и подобар депилатор.

13. anngelique

anngelique Популарен член

Се зачлени на:
    15 јуни 2010
    Пораки:
    2.660
    Допаѓања:
    6.413
    [​IMG] највеќе си го сакав, и заради дизајнот и бојата,а и заради ефикасноста но ми се расипа :( и мајка ми ми го купи овој [​IMG] го немало кај нас, ама не сум нешто многу задоволна. Повеќе време треба да се извадат сите влакна, единствено нешто што е добро е тоа што се полни и не си врзан секогаш со кабел :)

14. MerlinMonro8

MerlinMonro8 Истакнат член

Се зачлени на:
    12 септември 2012
    Пораки:
    360
    Допаѓања:
    209
    Имам само два пати употребено, првиот пат скоро воопшто не ме болеше, ама вториот...Ауууу..не uspeav до крај :/ Koлку и да стискаш заби многу болеше..а за истиот депилатор се работи хахах :* После тоа не ми текна пак со депилаторот..хахах треба пак да пробам :) :D ;)

15. Winterborn77

Winterborn77 Истакнат член

Се зачлени на:
    21 март 2011
    Пораки:
    210
    Допаѓања:
    195
    Ваков имам 3 години го користам, супер е

16. praski4e

praski4e Истакнат член

Се зачлени на:
    29 август 2010
    Пораки:
    853
    Допаѓања:
    886
    Користам депилатор Филипс веќе 4 години си депилирам нозе раце супер се покажа.

17. sweetgirl92

sweetgirl92 Популарен член

Се зачлени на:
    26 јули 2010
    Пораки:
    449
    Допаѓања:
    1.881
    ај ако го има некој нека ми каже дали е добар.

На kristii му/ѝ се допаѓа ова.
  18. Veki4kaa

Veki4kaa Форумски идол

Се зачлени на:
    10 јануари 2012
    Пораки:
    5.228
    Допаѓања:
    17.600
    девојки од каде ги набавувате депилаторите,каде можат да се купат? и од прилика колку им се движат цените ;)

19. owi

owi Истакнат член

Се зачлени на:
    3 јануари 2013
    Пораки:
    252
    Допаѓања:
    123
    Ете овој го имам :)
    Ама шо дека ? Воопшто не го користам. Никако не можам да се навикнам на болката, никако ;(
    А депилира за мерак. И’ го позајмив на другарка ми, се си направи за мерак 8) Ама јас не можам никако.
    Преосетлива сум |( А колку ми е криво за парите..
    Ај ќе соберам сила можда некогаш, ќе му видам аир :)

На teddygirl му/ѝ се допаѓа ова.
  20. teddygirl

teddygirl Популарен член

Се зачлени на:
    7 август 2010
    Пораки:
    714
    Допаѓања:
    618
    Истиов го имам и јас и сум презадоволна, ги депилирам и рацете и нозете со него.Owi прво избричи ги нозете а потоа кога малку ќе почнат да растат пробај со депилаторов и нема да те боли.Колку поголеми се влакната толку повеќе ќе те боли.Со овој депилатор, е сега нз дали си доплатила за да го земиш и тоа пластичното што е за правилно држење,ќе можеш под агол од 90 степени да го држиш и нема да ти се појавуваат воопшто подкожни влакна.