и јас имам депилатор philips и сум многу задоволна, влакна нема речиси 2 недели, мазна е кожата, но сепак,има на некои места појава на поткожни.... anyway јас сум задоволна,и често го употребувам
Mishela ako saks philips ti go preporacuvam http://i1.lelong.com.my/UserImages/Item ... id@120.jpg dolniot kako sto pisav pogore i se umirisa na edna drugarka a toj prviot go ima tetka mi i veke 4 godini go koristi e e prezadovolna
Првиот пат кога го користев епилаторот немав појма дека толку многу ке ми се појават црвени точки и подкожни влакна. Затоа најубаво е да се користи после туширање( но на сува кожа) за да се отворат порите па полесно да се отстранат влакната, после тоа да се користи ракавица за масирање за да се спречи појава на подкожни влака и на крај да се нанесе млеко за тело. Првите пати имав голема болка додека го користев , но сега ми е супер и го користам на 1-2 недели на лето Еве слика од мојот
Девојки да ве прашам каков депилатор е подобар, со дискови или со пинцети? Планирам да земам, и сакам да знам со кој помалку боли.
Imam depilator na Philips, no mi se rasipa, pa da ve prasam dali se prodavaat delovi za depilatori bidejki ne sakam da go smenam a skap mi povtorno da go kupam ( ne e mn skap ama momentalno sum bakrot )?
Ауу едвај се спасив од овие поткожни влакна бееее од овој мил и драг мој депилатор ама сега знам зошто ми се имаат направено, така да отсега поинаква политика пред депилирање
devojki kupiv phillips satinelle depilator i nesto ne mi e jasno,zatoa sto ne sum koristela prethodno a i ne sum zapoznaena,vo upatstvoto pisuva da se upotrebuva samo na noze,mozam li da go koristam na race?
И јас имам на Ровента и ич не ми се свиѓа искрено. Воопшто не ми ги вади убаво, третина се извадени од корен другите се скинати. Е сега мојот не е ист како на сликава ама горе делчето за депилирање е исто со такви топчиња. Една комшика многу ни ги фалеше па затоа и купивме ваков, ама нејзиниот е подруг модел така да очигледно има разлика од модел до модел. Мојот беше околу 3300 пред 2-3 години и за тие пари според мене може да се најде и подобар депилатор.
највеќе си го сакав, и заради дизајнот и бојата,а и заради ефикасноста но ми се расипа и мајка ми ми го купи овој го немало кај нас, ама не сум нешто многу задоволна. Повеќе време треба да се извадат сите влакна, единствено нешто што е добро е тоа што се полни и не си врзан секогаш со кабел
Имам само два пати употребено, првиот пат скоро воопшто не ме болеше, ама вториот...Ауууу..не uspeav до крај :/ Koлку и да стискаш заби многу болеше..а за истиот депилатор се работи хахах После тоа не ми текна пак со депилаторот..хахах треба пак да пробам
девојки од каде ги набавувате депилаторите,каде можат да се купат? и од прилика колку им се движат цените
Ете овој го имам Ама шо дека ? Воопшто не го користам. Никако не можам да се навикнам на болката, никако А депилира за мерак. И’ го позајмив на другарка ми, се си направи за мерак Ама јас не можам никако. Преосетлива сум А колку ми е криво за парите.. Ај ќе соберам сила можда некогаш, ќе му видам аир
Истиов го имам и јас и сум презадоволна, ги депилирам и рацете и нозете со него.Owi прво избричи ги нозете а потоа кога малку ќе почнат да растат пробај со депилаторов и нема да те боли.Колку поголеми се влакната толку повеќе ќе те боли.Со овој депилатор, е сега нз дали си доплатила за да го земиш и тоа пластичното што е за правилно држење,ќе можеш под агол од 90 степени да го држиш и нема да ти се појавуваат воопшто подкожни влакна.