http://www.technomarket.com.mk/products ... ps-hp-6420 Za ovoj mislite?? Ja do sega ne sum se depiliral no eve sega planiram...posle kolku izrasnat vlaknata...dali odednas izrasnat ili postepeno??
Јас го имам, добар е. Имам купено 3 депилатори во рок од 7 години, два на Филипс и еден на Браун, искрено сите си ја вршеа исто функцијата и болката ми беше иста. Мене ми се забележуваат после две недели, но ако редовно се депилираш доста е помала болката. Најчесто се депилирам приквечер, за наредниот ден да немам црвенило. Инаку, навистина добра инвестиција е, нема шлакање со креми, пени, шеќерни пасти и сл, секогаш ти е ри рака, а и раат си подолго време.
Какви последици? Јас се депилирам веќе 4 години под пазуви на почетокот сеќавав страшна болка сега веќе ми стана рутина не боли толку. Ама за ова неав слушнато дека е штетно што може да стане? Не се трпеше веќе со брич секој ден ги бричев кожата ми се иритирање се сечев а имам многу густи и црни влакна изгледаше многу грдо, башка и миризбата од тогаш ми се промени веќе не ми мириса пазувата така како кога се бричев
често се депилирав со депилатор се навикнав на болката но еднаш престанав подолго време со депилатор и после тоа имав ужасна болка повеќе не се депилирам со депилатор
Спојлер Можеби не е соодветна тема, администраторите нека го префрлат каде што треба . Сте имале ваков депилатор ? Задоволни сте ?
Штом е пеинлес (без болки) значи ќе ти пораснат за два дена, што и да е. Плус, на рекламата на јутуб тие што ги покажуваат се веќе издепилирани и со пилинг, се средени -_-
Имам ваков депилатор скоро 1 год и сум задоволна од него, иако сум доста влакнеста и до пред 1год со брич ги правев сепак можам да кажам дека има разлика се изретчија влакнава и не се толку јаки како што беа, ама пак ми се појавиае поткожни. Болка осеќам само кога ги депилирам буткит од задната страна. Дали има врска положбата на депилаторот при депилација со појавата на поткожни влакна. Имам слушнато дека депилаторот т.е дисковите требале да се премачкуваат со масло некакво си дали е некој запознаен со ова или се обични глупости?
И јас го имам истиот, го купив пред неколку дена. Пишува дека додека се депилираш треба да го држиш депилаторот под агол од 90 степени.
Тој најфален е тој тука, а и најдолго ми издржал. За да нема поткожни како што кажаа под акол од 90 да се држи, за да не ги кине. А за после депилирањето мислам дека најдобро е да не се користи ништо бидејќи се отворени порите. Евентуално миење со ладна вода за побрзо да исчезне црвенилото.
Јас имав еден Скарлет, го земав ефтино околу 1200 ден и задоволна бев од него само што се расипа за многу кратко време. Имам пробано на Филипс кај вујна ми и планирам да си го купам,добар е.
Јас имам ровента па мнооогу оддамна го имам земано работи на адаптер само кога со додатоци и доста скапо го купив околу 2900 мислам дека беше али е супер не е трепнал секоја год брмм брммм си брчиме
Да со крем за тело зависи кој го користам во моментот. Најчесто со Нивеа, а моментално со Далија. Морам да ги намачкам ми го опушта местото кое е депилирано а и порите се отворени кога се под дејство на пареа или топла вода, мислам дека не се отворени за време на депилација (ако се депилираш со депилатор), додека ако е со восок...тоа е веќе друго.
Здраво девојки. Во последно време гледам го промовираат Star Silk Prо - перничиња за депилација со кристали. Дали некоја од вас има искуство со овој производ? Го опишуваат како многу ефикасен, но малку звучи нереално
И мене ме интересира некој да каже од искуство. Ми изгледа некако мало и неверојатно дека може да ги отстрани така лесно влакната. Го користи ли некој да каже дали има вистина во рекламата? И за колку време растат повторно влакната? http://odlicnoza.com/pieldseda/5214...aign=000-P-023-911 Hair Remover-1404909175-MK