https://www.neptun.mk/index.php?route=product/product&path=31_52&product_id=207962 дали некој го има и како е задоволен од овој депилатор?
Имам депилатор на BRAUN веќе неколку години го купив 3500 денари со додатоци,задоволна сум од него не би се пожалила
Jas imam filips i mn mi se dopagja a i prakticen e ne e mnogu skap mojot e postar ima okolu 2-3 godini
Имам филипс, може веќе 7-8 години. После често кубење на влакната знаат да ми се вцрват нозете и да ме чеша. Се смирува за некој ден. Вообичаено тогаш правам пауза од депилација со машинка. Ама секако, подобро машинка него брич.
И јас имам филипс и можам да кажам нозеве ги уништив со него. Во бременоста не го користев и еве сега не го користам сеуште, ама толку ми се ствараат поткожни влакна, ужас. Не помага ни пилинг, ни ништо. На пар места на нозе имам темни кругови од што се обидував да го уклонам зараснато влакно. И веќе нема да го користам.
Вакво имам. Искрено, најдобрата одлука што сум ја направила во врска со здравјето на мојата кожа, беше да престанам да го користам чудово. Ем што болеше, ем што ми требаше два дена да се издепилирам целосно на рацете и нозете, а и се`уште не можам да се ослободам од поткожните влакна.
Значи исто. Ајде на болката некако се навикнав, отрпнав, ама од поткожните влакна нема спас. Нозеве на ништо не ми личат Не знам до што е , до депилаторот ли е, ама па има и задоволни корисници на истиот, највероватно е до влакното и кожата. Гледав секогаш да е под прав агол депилаторот, да не го кине влакното, редовно пилинг, ама ништо. Многу зажалив што воопшто го користев.
користам депилатор на philips веќе 2 месеци и никако да се навикнам на болката..секој пат многу ме боли и не ми ги вади од корен...решение?
Леле, @Sky-butterfly и @the.one , мене ми е баш чудно кога ве читам, затоа што и јас го имам истиот депилатор и имам најнежна и најосетлива кожа на свет, а немам проблеми со него - црвенила ми се јавуваат секогаш, но нанесувам бебешка пудра или се бришам со маслено марамче, па се повлекува за кратко Мозолки не ми се појавиле никогаш. Фино ми ги вади влакненцата, не ми се ствараат поткожни - на прсти се бројат моите „битки“ со поткожни влакна поради неправилно држење на депилаторот, но ете периодов го забаталив и средував нозе со брич од немање време, па полудев од болка кога повторно пробав да се изепилирам со него пред две недели. Сега ситуацијата се враќа на старо, не ме боли кога се депилирам, не депилирам строго нозе до коленици и раце до лакти. Нагоре не сум воопшто влакнеста. Ама ми оди окото накај депилаторот кој го пофали Ана Каренина, многу сакам да го земам него.
Имам и јас philipsс и мене ме боли ама кога ке ми ураснат како на орангутан и сеа практикувам еднаш неделно додека не ми пораснале големи и после тоа нанесувам балеа за после депилирање крема така не ме боли и со кремата ми се смирува црвенилото. Кремата вака изгледа нека до 90 денари е и убаво мириса
го имам овој депилатор дали се продаваат делови за депилатор,сакам да купам тоа пластично за помалку болка со ова не се издржува ...
Барав депилатор на Браун, и не можев да најдам иако гледам дека премногу го фалите. И денес конечно си земав на Панасоник, продавачката толку го испромовира што ми беше незгодно да не купам. Еве овој Не сум навикната на депилирање со депилатор, пробав малку на ракава и ауч, цела ми се вцрвени, ќе си заплачам. 3700 го зедов инаку, ама мислам дека можеше да се најде нешто подобро за таа цена. Искуство некоја, позитивно/негативно?
Девојки, бидејќи до сега немам користено депилатор, планирам да си купам. Се двоумам помеѓу овие два: Бидејќи сум почетник, некако не ми се купуваат поскапи депилатори, затоа што незнам како ќе биде. Според вас кој e подобар?
тој лево го имам со години и сум презадоволна, прв што ми издржал толку време, а воедно и си ја врши работата.
Јас го користам Браун со години и сум презадоволна. Во секое време имам при рака брзо решение за влакната (а, ги вади од неколку мм), значи не се мислам дали можам да одам на козметичар, дали пораснале влакната, а често пати ми растат различно, па никогаш не сум `таман` како за на козметичар. А, болката на почеток е голема, ама мора да се издржи тој почетен период, а после е многу полесно, и влакната стамуваат потенки и помалку растат, ама и се навикнуваш на самиот депилатор, Значи за сите кои ги боли многу и се откажуваат, да знаат дека понатака нема да ги боли исто. Еве јас сега кога депилирам раце боли малку, ама ич не е страшно, си гледам и тв паралелно...
Моите почетоци со депилатор беа со Philips, сличен на тој првиот, што го сподели. Траеше со години. Нема смрт. После времиња, да не речам едно дестина години активно користење, решив дека е време за промена, не дека овој не чинеше, туку дека толку му ја извадив душата што заслужив нов Купив Rowenta ама не од тој како што го сподели, туку скап, над 3000 ден, со многу додатоци и со циркулирачки воздух. И од него сум задоволна. И тоа премногу. Сакам да кажам, и двете марки се одлични за депилатори... супер депилираат и се истрајни. Купи си го тој повеќе што ќе ти лежи на рака.
Јас го имам истиов на Ровента само мојот е на сино ,и сум презадоволна искрено , одличен е за таа сума