1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Депилатор

Дискусија во 'Тело' започната од kate-the-great, 25 јануари 2011.

1. Hapburn Audrey

Hapburn Audrey Активен член

Се зачлени на:
    4 февруари 2016
    Пораки:
    52
    Допаѓања:
    46
    [​IMG] Јас го имам овој депилатор цената му е 2000 ден. и сум презадоволна. Влакната растат по две недели.

На Majakisss му/ѝ се допаѓа ова.
  2. Love-space

Love-space Истакнат член

Се зачлени на:
    12 март 2015
    Пораки:
    17
    Допаѓања:
    1
    Zdravo,imam 14 god i planiram da si kupam depilator razgleduvav od neptun sto imaat i ovoj mi fati oko vidov i deka nekoj go preporacal me interesira dali izgleuvaat mozolcinja posle depiliranje i dali ima golema bolka pri depiliranje? Screenshot_2016-02-21-18-48-15.png Screenshot_2016-02-21-18-48-15.png

3. NikiBastore

NikiBastore Активен член

Се зачлени на:
    25 јануари 2016
    Пораки:
    60
    Допаѓања:
    122
    Реално со каков сакаш депилатор прави се боли корни дали било поскап или поевтин болката е иста, јас имам филипс рацете си ги правам редовно немам поткожни и тука не боли многу како кај нозете и уживам ме релаксира некако :P

4. Veki4kaa

Veki4kaa Форумски идол

Се зачлени на:
    10 јануари 2012
    Пораки:
    5.229
    Допаѓања:
    17.600
    Што мислите за овој депилатор? Дали е убав? Untitled.jpg

5. UnaLena

UnaLena Нов член

Се зачлени на:
    2 март 2016
    Пораки:
    1
    Допаѓања:
    2
    На Тина Фрутина и zhap4e им се допаѓа ова.
  6. Тина Фрутина

Тина Фрутина Истакнат член

Се зачлени на:
    23 февруари 2016
    Пораки:
    44
    Допаѓања:
    15
    И мене исто така ме интересира го испофалија на неколку места ја имаше статијава а и други позитивни коментари имаше, но некако не ме убедија баш а па да беше поефтино одма ќе се решев пошо на депилација се онесвестувам од болка буквално не преувеличувам додека пак од бикчето како вукодлак сум веќе. Ако некоја феминка го има нека се пофали / пожали. :*

7. Bube.96

Bube.96 Истакнат член

Се зачлени на:
    22 јануари 2014
    Пораки:
    32
    Допаѓања:
    9
    Девојки, го има ли пробано некој Wellneo 5 in 1 beauty pro ??? Ја видов рекламата и ме заинтересира. Има додаток за депилација(ги вади од корен влакненцата) , за бричење,за пети тоа или за тврда кожа , дел за шишање, и комплет за педикир и маникир. Многу ефтино ми дојде за се ова. Но дали вреди да се купи. Што мислите ? Еве за што станува збор подетално на линкот :
    http://www.topshop.com.mk/ubavina-i...tm_content=Wellneo_5In1_Beauty_Pro_sa_7162026

На Majakisss му/ѝ се допаѓа ова.
  8. Таа од соништата

Таа од соништата Истакнат член

Се зачлени на:
    9 април 2016
    Пораки:
    54
    Допаѓања:
    31
    devojki jas bi sakala da si kupam depilator no neznam so firma da e i kakov takvi raboti da mi kazi nekoja sto vejke ima kako e zadovolna

9. duffi

duffi Форумски идол

Се зачлени на:
    14 април 2011
    Пораки:
    12.720
    Допаѓања:
    145.083
    Јас имам на Бејбилис. Го купив од Сет Тек пред некое време. Водена по супер искуството од пеглата за коса, се одлучив за него. Инаку бев тргната да земам Ровента, ама моделот кој го сакав го немаше, а и не ми се чекаше.

Претходно имав депилатор од Цептер, кој беше 3пати поскап, го користев скоро 10 години. Некоја голема разлика неможам да направам. И двата си ја вршат супер работата. Разликата е во тоа што на новиот имам две глави, Едната од нив е за понежните делови од телото.
    Плус се полни, па може да се користи и на батерија.
    Додека другиот го користев исклучиво на струја. Болката е таа, минимална е. Не е нешто страшно што не се издржува.

10. Таа од соништата

Таа од соништата Истакнат член

Се зачлени на:
    9 април 2016
    Пораки:
    54
    Допаѓања:
    31
    kolku pari go kupi i dali samo vo takva prodavnica go ima posto vo mojot grad nema takva prodavnica misalm ako znaes

11. duffi

duffi Форумски идол

Се зачлени на:
    14 април 2011
    Пораки:
    12.720
    Допаѓања:
    145.083
    1900 мислам дека беше. Бејбилис има само во Сеттек.
    А депилатори во сите продавници за бела техника.
    Може да имаат и достава. Види на нивната страна.

12. no name

no name Нов член

Се зачлени на:
    26 октомври 2015
    Пораки:
    5
    Допаѓања:
    1
    Дали некој може да ми каже дали се продаваат делови на депилатор и каде???

На delevingne му/ѝ се допаѓа ова.
  13. Kiska

Kiska Истакнат член

Се зачлени на:
    24 мај 2014
    Пораки:
    25
    Допаѓања:
    9
  14. Ordinary

Ordinary Форумски идол

Се зачлени на:
    15 февруари 2012
    Пораки:
    2.801
    Допаѓања:
    80.654
    можно е да,дури и дел од телото може да ти фали... ако се решиш за моторна пила,не за депилатор(facepalm)
    И да,поглупаво АМИН(highfive)

На Summerlover, elimkd и Bozica1980 им се допаѓа ова.
  15. AnaKarenina

AnaKarenina Форумски идол

Се зачлени на:
    6 октомври 2011
    Пораки:
    5.801
    Допаѓања:
    55.003
    @shining_star со депилаторот единствено можеш да се „повредиш“ ако ја потфатиш кожата - нешто што знае да ми се случи на лактите, кога ги депилирам рацете. Тоа ми се случува само кога ми е исправена раката, бидејќи на лактите има вишок кожа, па знае да ме потфати. Ама ништо страшно, никогаш не сум се раскрварила, може само малку да ме здоболи, ама го исклучувам депилаторот и одма ме пушта :)

На OmniaVanitas и shining_star им се допаѓа ова.
  16. OmniaVanitas

OmniaVanitas Популарен член

Се зачлени на:
    21 јули 2012
    Пораки:
    1.456
    Допаѓања:
    1.477
    Зошто ако се даде нормален, нециничен и несаркастичен одговор ќе ви се расипе денот. Многу станавте „интересни“. Не го гледам задоволството од изгледање „интересни“ пред некој друг, кој изгледа подеднакво глупаво со тоа што ве мисли за такви.

Речиси и да нема шанса да се повредиш (барем не до крв) со депилатор.

На shining_star му/ѝ се допаѓа ова.
  17. blueberry93

blueberry93 Популарен член

Се зачлени на:
    2 јули 2010
    Пораки:
    1.660
    Допаѓања:
    4.477
    Јас имам сличен (на претходната страна го имам постирано), го купив во декември и не сум задоволна. Мислам не можам да направам споредба со други, зашто сум се депилирала исклучиво со восок. Ама со депилаторов нозеве ми се исфрлија со ситни бубулички и како да не ги отстранува целосно влакната.
    Плус главичката заебано знае да се сврти, и на два пати кога си ги депилирав рацете се уштипав, "главчето" ми ја апна раката и си имав модрица. :D
    Фино е што не се прљам, мене на нерви ми идеше кога ќе се улепев, па дали е врел восоков или ладен, па загреј го пак. Или па со бричот неосетно кога ќе се засечев. Ама за тие пари ќе си најдеш сигурно некој подобар депилатор. Ете Браун доста ги препорачуваат, ама кога купував немаа моментално, па си го зедов Панасоников.

18. Angel.Heart

Angel.Heart Истакнат член

Се зачлени на:
    15 јули 2012
    Пораки:
    593
    Допаѓања:
    2.053
    Девојки ги имате ли некој од овие два депилатора, како сте задоволни од нив и која е разликата, освен цената?

Прикачени фајлови:

19. Feminka22

Feminka22 Форумски идол

Се зачлени на:
    9 декември 2014
    Пораки:
    15.996
    Допаѓања:
    48.807
    Jas go imam 2ot i sum prezadovolna.Go imam od juni 2015 ne go koristam tolku cesto i e kako nov.Vlakna nemam nekolku dena.Bolese samo prvoto depiliranje vekje ne osekjam nisto.Cenata ne ja pamtam kolku bese ama vredi sekoj denar.Nema da zgresis,ako sakas ke ti pokazam slika od mojot od site delovi.Za vo letno vreme mesto bric najdobro e za mene depilator bidejki si raat so denovi/nedeli :)

На Angel.Heart му/ѝ се допаѓа ова.
  20. Angel.Heart

Angel.Heart Истакнат член

Се зачлени на:
    15 јули 2012
    Пораки:
    593
    Допаѓања:
    2.053
    @Feminka22 И јас имав, до сега два сменив па сум во потрага по трет хах. Ако не ти е тешко можеш да ставеш сликички. Ти благодарам

На Feminka22 му/ѝ се допаѓа ова.