Девојки, го има ли некој користено овој депилатор и како сте задоволни? http://www.topshop.com.mk/wellneo-tweeze-premium
Здраво...Сакам да земам депилатор утре, па би сакала да прашам од колку до колку се цените, у ефтина варијанта И дали е добро да користам имам 15ипол год..Ии уште нештоДалии до горе скроз или до лактот?? Фала однапред, па дај боже да земам
Има еден на филипс ефтин е 1800 ден бел со розово без додатоци и добар е многу. Јас се депилирам скроз цели раце
Каде можам да најдам кабалче за овој депилатор дали може да се купи некаде само кабачле бидејки моево се скина..?
Здраво девојки,скоро наидов на овој вид на депилатор па би сакала да слушнам искуства на некој што го користи,дали е како бричење или пак не,дали влакната растат брзо..?Прочитав дека било безболно а и не е скап во однос на другите депилатори.
Јас си купив од нептун. Го имам една година чинам и сум задоволна, ако редовно се депилирате ќе немате проблем.
А да ве прашам колку време треба да се полни за да работи? Конкретно на филипс. Го ставив на полнач и работи. Се полни околу еден час го извадив и несака. Да не треба повеќе?
нај нај нај добриот го имам 12години имам филипс година две стар исто кубе колку овој од 12 години дури за нијаса и полош е филипсот нов од стариот браун кај го најде?
Каков зема од нептун? Јас сакам да си земам ама не знам кој е добар, а да не е многу скап. Инаку во аптека видов на браун ама да не се зезнам? Не сум имала таков досега, па не знам. Ми се чини бордо беше кутијата. Ако има некоја таков, нека сподели искуство.
Истиот го имам,ама после 2 години почна да не ги корне влакната, исто како со брич да се бричам. Затоа се мислев на рувента или на браун да земам. Овој е добар знам, ама етенпосле две години како да ја изгуби силата.
Dali nekoj go ima koristeno ovoj depilator i dali e zadovolen, mene mn mi gi kine. 1600 den na popust go kupiv ama ne mi se dopagja.