Супер е . Јас го купив пред 7-8 години од Техномаркет и тоа одприлика околу 1800денари. Сега сигурно е поевтин. Добро ги вади влакната не ги поткинува и значително ми се изретчени со постојано користење.
Pa i jas go kupiv od Tehnomarket 1600 den na popust bese no mnogu mi gi kine vlaknata,recisi polovina od vlaknata mi gi kine, uzas znaci. Se mislam da odam da go smenam so nekoj drug ama neznam dali ke mi ho smenat
Купив депилатор пред 2 месеци, 800 денари ефитно некако ми се падна, иии само ги кине влакната не ги вади од корен ми остава подкожни многу се нервирам. Ве молам кажете што да правам, дали да го сменам или пак нормално е да остава поткожни.. Размислувам да одам на депилација..
Pa sega skoro go kupiv, ama mnogu mi gi potkinuva pa otidov go smeniv i zedov Filips Satinelle, ama uste ne go imam probano ovoj a go zedov 2600 den, so opsija i za bricenje.
Па не знам зошто така. Не треба да ги кине влакната . Јас имам од ровента 1400 го купив пред 5 години и уште ми е супер и супер ги вади влакната не ги кине.
Neznam mozi ne se depiliram dobro ili pa ne cinit depilatorot pojma neam. A se mislev da zemam roventa ama aj si rekov filips si e filips.
Имам депилатор од поодамна ама не сум го користела за депилирање на имтимни делови дали некој го користел и на интимните делови?
Некои викаа може сум се депилирала,некои ми викаат не никако не смее таму жлезди имало некои а упаството фрлено ми е затоа ме интересираше дали некој има пробано.
Ако имаш додаток за бикини зона, можеш да се депилираш, нормално ако не те боли. Може и до навика е, ама јас шанси нема да доближам депилатор таму. Многу ме боли а тенки влакна имам.
е ај сега 1:1 Уште едно мислење фали Се шалам. Досега користев на Филипс 10 години(со светло зелена боја), ама во последно време гр гр,се мачи да работи и реков да го искористам попустот во Нептун. Се надевам дека кој и да го купам, ќе ме служи исто како и претходниот. Фала девојки
Првиот го имам, супер е. Мене адаптерот ми се расипа, се превитка кабелот најверојатно. Но зедов нов од пазар стандарден и со него работи.
го користела некој депилаторов? од старите модели нема на залиха а баш ми црка сега стариот па сум во потрага по нов
Овој PHILIPS е изгледа најнов модел од BRE серијата, дали некој го има користено? Во Нептун е 8000ден. Гледав рецензии насекаде по форуми и youtube, сите го претставуваат како најдобар, безболен, врвен, перфектен. Никогаш немам користено депилатор па ме интересира ваше искуство, и дали се користат за целосна депилација вклучувајки ги интимните делови?