Devojki zdravo, gledam ima popusti na depilatori vo setec, tehnomarket pa se dvoumam mislenje vashe ? Me interesira i mene dokolku ima nekoj iskustvo da spodeli
Овај последниот го користев баш сега ми се расипа затоа си барам нов ми ја корнеше кожата и не траеше долго првиот ми се расипа 1 недела пред да ми заврши гаранцијата и среќа ми го заменија од нептун, и така терав 2ипол со новиот 2 со стариот. Сега си барам некој поквалитетен другите 2 ги немам пробано. А иначе незнам шо се случи почна страшно да брчи и да загрева.
Aha fala ti bev vcera i prashav do setec od tamu mi go pofalija toj zeleniot na philips pa zatoa razgleduvam sega ubavi da ne zgresam
Jас го имам третиот, веќе 5 години. Го шетам секаде со мене кај и да одам. Ептен ми се погоди, ти го препорачувам
Имав депилатор на Phillips ефтин го купив, вршеше работа ама многу боли... Гледам многу другарки си го купија депилаторот на Brown и се задоволни, не болело толку многу и било побрзо депилирањето. Поскапи се депилаторите од овој бренд, ама гледам и појаки. Не знам дали да си купам.. Многу пари фрлам по козметичарки секој месец се депилирам..
Од трите само третиот сум го пробала и го користам со години. Супер ми е и презадоволна сум. Мислам дека и најефтин беше..Еднаш ми се скрши главата од депилаторот ама тоа е заради тоа што го транспортирав во торба без заштитната кутија и го имав пригмечено најверојатно. Си купив нов од истиот модел.
Првиот и вториот се понова верзија од филипс, последниот е постар модел. Мене поновиот ми е подобар од стариот што го имав.
Кошмар е депилаторов ,мајка ми го имаше истиов и само ги кинеше влакната ич не е добар , разгледај во Нептун има многу добри не фрлај пари за депилаторов затоа што е ужас.
Некој искуства со овој сет? Сакам да земам депилатор барем нозе да средувам дома, кога немам баш време за восок. Знам дека не постои таков депилатор да не чувствувам ништо, ама сакам што побезболно да ми е.
Девојки дали има некоја правено бразилска депилацика со ласерот филипс лумеа? Пријателка на тетка ми од Швајцарија ми го нуди за 470€, па не знам дали да го купам.
Благодарам, ќе го имам во предвид кога ќе дојде на ред. Имаш искуство со некој модел конкретно да ми препорачаш?
Јас го купив мн одамна, силк епил 7. Ми се расипа батеријата пред 2 години и купив филипс, оној од 6000. Неспоредливи се Браун всдеше од најмали и тенки влакна за разлика од филипсов, катастрофа. Плус тродупло време ми треба да се издепилирам поготоово ба раце и прсти на раце кај што ми се тенки влакната