Па вака би рекла не, ама кога ќе размислам со браун поминував еднаш а со оваа по повеќе пати, па негде ке зажешти, тогаш пак одбирам браун. Прва прилика да најдам и купувам, во мк веќе не се увезува. И да, од што не ги вади убаво тенките влакна од прстите еднаш ми излупи кожа и тоа баш фино, лимфа течење и не зараснување со денови
И јас сакам да го земам истиот ама ме интересира на кој принцип функционира - ги вади влакната од корен или само ги кине? (не се смејте на прашањево глупо, не сум користела вакво нешто до сега, само на депилација со восок одев)
Здраво девојки, сакам да прашам дали може да ми дадете совет доколку знаете, за депилатор Браун силк 1 и другиот е Браун силк 1, разликата меѓу двата депилатори е тоа што едниот е со следните перформанси Систем за отстранување на влакна Брзина: 1 Aдаптер од 12 волти Четкичка за чистење Боја: бела Гаранција - 2 години А ДРУГИОТ Е Четка за чистење Лесен за користење Ергономска Рачка Систем до 20 пинцети Брзина: 1 Вградено светло
Може и слика да ставиш ако имаш? Или обиди се да најдеш некое сериско бројче или слично, и побарај на Гугл.
http://www.agrotehna.com.mk/ShopDet...2&l=MK&q=&SupplierArticleID=B1400958&Action=E Еве го линкот, два депилатори се со иста цена(од 3.390 намалени на 2.999). И прашањето ми е доколку некој има ваков депилатор, дали може да се вади главата за да се мие? Ви благодарам
Јас како што гледам немаат разлика. Мислев да не е во сетот нешто, едниот да не има некаков додаток, ама ништо такво нема на сликите од странава. Дали може да се вади главата на овој не знам, (на Силк Епил 7 може), пиши на youtube има многу рецензии, сигурно ќе ти помогнат да се одлучиш.
Ти благодарам многу.Убав ден Девојки уште едно прашање , дали знаете посебно да се продава овој дел ? Депилаторот е во ред , но сечилата веќе се ослабнати. Депилаторот е Rowenta.
Само што го купив од Авон и сум задоволна. Останува да видам кога ќе ми пораснат влакна. За бикини зоната малку боли, но стискам заби. Дали некоја од вас има искуство со овој депилатор ?