Јас имам ваков депилатор, супер е. После депилација раат сум 2-3 недели. Ми ги изретчи многу влакненцата на нозете
јас имам ваков депилатор на Филипс и многу е добар. секаде се депилирам со него освен на интимната зона и под пазувите.
Јас го имам овој на Беко, го имам околу 2 години и секаде си го носам, имаи и несесерче за носење. Мене мн ми се допаѓа и е со две, и кога се депелирам со најголема брзина само ми ги кине, а кога е на помала брзина ги вади скроз
Го има истиот само е со зелено се имам двапати дипилирано и никогас повеке нема да го употребам .Првиот пат кога се дипилирав ми се цинесе дека ме колат но издрж.Сега си користам крема за дипилиранје под тус. е неверојатно безболно и ефикасно.
Јас депилаторот го добив како поклон за матура, од блиска особа, одамна меркав да си купам еден и го добив на поколн. Морам да додадам дека сум презадоволна, си го користам преку цела година, и првите неколку пати ми беа поболни, сеа ме боли само неколку минутки додека се опуштам после си немам гајле. Се депилирам и со ленти понекогаш, кога не ме мрзи, но најчесто депилаторот ако се брзам, брцам адаптерот у штекер и за пола саат цакум-пакум и раце и нозе, интимната зона неможам не сум ни пробала,некако болно ми изгледа Еве го моето малечко, постар модел но и те како врши работа, па добро матура пред две години ми беше, а технологијата секој ден напредува :
И јас планирам да си купам депилатор но незнам каков и како се движат ценитее..ќе може ли некој да ми каже..? фала однапред позз
Jaс овој го имам веќе две години и задоволна сум. Го купив 1800 , а и пред некој ден гледав во еден маркет иста му беше цената.
И јас го имам овој, само кај мене е цел розев. На почетокот го употребував почесто али сега го баталив Ама ќе го употребам деновиве, да не сто џабе.
Јас имам скроз ист ваков Го употребувам подолго време, можеби има 2ипол-3 години, ама сега гледам нешто во последно време почна да ми закочува, изгледа го преоптеретувам... И секогаш се молам да не ми се расипе на сред депилација
Па што знам мојов до сега одлично функционира, не сум приметила никаква разлика, само неверојатно многу ме нервира што ми брчи како трактор. А тоа што ти кочи да не ти се има заглавено некое конче напред у тоа металното, зошто и мене еднаш почна да ми „трокира“ и имаше некое малцеко конче заглавено, јас стварно незнам од каде се најде конче мене влакна ми раснат а не конци али ајде го извадив со пинцета и си нема гајле
Имам на браун го купив пред 5,6 години околу 3000 и ретко се депилирам со него,дали 5пати..и како нов стои,деновиве може рацете да ги зидепилирам со него баш убаво што се потсетив дека го имам
ме интересира дали некој го има користено овој депилатор, па да го пофали или искритикува http://www.google.com/imgres?imgurl=htt ... x=91&ty=58
http://t3.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9 ... 3RbZ0WiboA Philips HP-6400.Го користам овој депилатор,одличен е!Го препорачувам на сите..
Јас оваков имам, и си го користам ама не баш редовно, затоа после малку ме боли кога се депилирам...ама ина4е ок си е задоволна сум...
Јас имам Филипс, ама од оние постарите модели. Го имам веќе 4 години и супер ми служи. Инаку влакната растат на две недели (ама тогаш едвај се приметуваат)
Јас овој го користам више една година... Го купив 1700 ден али вреди за тие пари ств убав е многу... Спојлер
GRUNDIG му е мајката ! денес пробав и филипс, и тоа со грундиг мислам дека би можела и лицето да го депилирам xD не е скап, 1000 и нешто, во нептун можете да најдете