Zenski od koj depilator ste zadovolni,momentalno imam philips ama se javi prostor pomegu zapcite i se prosirija,ne mi fakat ubavo?
Во потрага сум по нов депилатор. Не сум во тек што новитети има, ама овој на Филипс ми фати око: Да не го има некоја, да сподели импресии?
Zeni Sto e podobro:laden vosok ili depilator za mustakot kaj zenite? Leleee isto.Otekuvam ama gospodi.
Добар е, го имам неколку години. Ми се допаѓа што се користи без кабел. Овој ми е трет депилатор, претходните два ги заменив заради кабелот, овој би требало подолго да го користам
Еее фала ти ептен што сподели. И мене ме зеза кабелот, од исти причини ќе го менувам стариот депилатор. Ама и доста стар е мојов, веќе десет години ме служи па изгледа конечно дојде време да го сменам. Најверојатно овој ќе го земам, баш ми се допаѓа тоа што е без кабел.
Mojot depilator Ima dve brzini, na prvata brzina popoleka treba da se depiliram I pobavno valjda ide ama gi vadelo od koren site vlakna, a jas se izdepiliram so vtora brzina deka pobrzo ..I Eve pred dve nedeli se depilirav, Kako brichena bozhem sum, odma porasnaa, chitav Po netov I iskustva deka na vtora brzina se potkinuvale vlaknata I odma rastele , trebalo popoleka so prva brzina , Dali e do brzinata Ili do vlaknata neznam ..Ha ha
Јас имав цептер и го користев преку 15 години. Сега цркна, па сум во потрага по нов депилатор. Имате ли некои сугестии? Гледам на пазарот има сега депилатор/епилатор. Конкретно овој го гледав. https://m.tehnomarket.com.mk/product/29291790/philips-bre71000-depilator Дали дека е и епилатор, подлабоко ги вади влакната? Што е разликата? Дали е помалку болно?
Го имам истиот и мислам дека поевтино го земав од Нептун, 5000 и нешто денари. Помалку болен е да, побрзо депилира ама ако не ги користиш додатните делови и поевтин ќе ти заврши работа. Доброто е што безжично работи и има мала сијаличка за во потемна просторија ама на светлина мене ми смета. Јас сум задоволна ама искрено скроз ок ми беше и претходниот на Филипс што го имав малку поевтин од овој.
Помалку болно е во споредба со класичен депилатор? И дали побавно растат влакната или нема некоја значителна разлика? Ако одговорот на овие две прашања е не, тогаш би одела со поефтина варијанта. И тука како што гледам има плус тример/брич.
Исто ми раснат како со претходниот депилатор ама побавно од восочна депилација. А за болката не знам дали е до мене ама само на почеток ме боли и многу побрзо завршувам со депилацијата. Тие додатните делови се уште ги немам пробано за да ти кажам.
Kako e toa depiliranje pod prav agol, Kako da go drzham depilatorot ?..mene mi gi potkinuva ..Po nekolku Dena odma rastat vlaknenca.
Кабелот на депилаторот ми се расипа, морам да земам нов. Гледав во Нептун што имаат, би земала нешто до 2000, максимум 2500 денари, повеќе не ми се дава за депилатор, сите вршат иста функција. Дали некоја има користено некој од овие, што мислите кој е подобар, според марка и квалитет?
Јас незнам како се депилирате со овие чуда. Купив еден ваков на Филипс 10 пати му дадов шанса и мислам освен трауми ништо друго не добив. А цел живот се депилирам со восок и депилирам буквално се. Со восок не чувствувам никаква болка но со овие чуда секое влакно го чувствувам. Ко со пинцета да ми ги вадат. Баш ме интересира дали има некаков начин за помала болка или да си го фрлам во ѓубре.
Ne go frlaj, daj mi go mene ,hahaaa , vchera Bev vo neptun I prodavachkata go pofali Philips obichniot deka go imala 10godini I deka bila mnogu zadovolna od nego , deka gi vadel od koren Bez razlika na polozhbata na koj bil postaven depilatorot .I deka tie poskapite depilatori na Philips bile dzabe parite .. philips go nudat pred rowenta ..prodavachite od salon za bela tehnika
Од тинејџерка се депилирам, навикната сум. Се е навика, може зависи и од праг на толеранција за болка. Од прво вадење ако ги извадиш со депилатор после си навикнат, покасно ако почнеш со депилирање веројатно ќе ти биде почудно и поболно. Претпоставувам.
Се двоумам меѓу овие два,ама најверојатно првиот ќе го земам. Ако има некој нешто сега нека кажи или нека молчи засекогаш https://www.neptun.mk/categories/DEPILATORI/PHILIPS-BRE-710-00 https://ananas.mk/proizvod/panasonic-depilator-es-el3a-n503/536763