Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Депилатор

Дискусија во 'Тело' започната од kate-the-great, 25 јануари 2011.

1. Stam

Stam Истакнат член

Се зачлени на:
    9 септември 2010
    Пораки:
    269
    Допаѓања:
    175
    Овој го имам од Braun, задоволна сум повеќе ми се исплаќа отколку ленти и не мора да ги чекам влакната да пораснат неколку мм и секогаш сум си средена 1мин работа. Не ме боли многу кога се депилирам зошто влакната ми се меки и го користам само за нозе. Се надевам дека ќе потрае :)

2. Me.Myself.I

Me.Myself.I Истакнат член

Се зачлени на:
    24 август 2011
    Пораки:
    3
    Допаѓања:
    0
    јас имам депилатор од phillips и го користам скоро 6 години и многу сум задоволна. го зедов од техномаркет и е лилав по боја. ама мислам дека каква боја и да земеш нема врска ако е од phillips сите се добри без разлика дали се со додатоци за интимна зона или не. како и да е јас ти го препорачувам и милсам дека е најдобар.

е сега во зависност од тоа колку влакна имаш влакната може да ти се појавуваат побрзо или подоцна.

3. Loritaa

Loritaa Истакнат член

Се зачлени на:
    6 август 2011
    Пораки:
    395
    Допаѓања:
    661
    немам депилатор.Го позајмувам од братучетка ми но сега планирам да си купам ..највеќе за рацете :P

4. Baggi

Baggi Истакнат член

Се зачлени на:
    30 август 2011
    Пораки:
    4
    Допаѓања:
    0
    имам филипс..го купив 1750 денари но многу сум задоволна од него ,влакната растат по две недел,некогаш и подолго траат..:) ;)

5. SexyLady

SexyLady Популарен член

Се зачлени на:
    5 септември 2010
    Пораки:
    2.800
    Допаѓања:
    3.270
    Имам депилатор и сум многу задоволна. Мене првиот пат кога се издепилирав, влакната ми се појавија дури после месец дена. Со текот на времето се проретчуваат и тоа е најдоброто. :!:
    Имам ваков, Беко и доаѓа во многу убаво куферче со 2 депилатори - еден голем за раце и нозе и едно мало за препони и лицето, + четче за чистење, кабел за во струја и едно рапаво за триење на нозете за вадење на внатрешни влакна. :) Не ми текнува колку го земав.

6. SexiLy

SexiLy Популарен член

Се зачлени на:
    27 април 2011
    Пораки:
    500
    Допаѓања:
    2.108
    Го добив пред два дена на поклон од цептер овој [​IMG]

Слушав од многу дека болело и баш се изненадив кога се издепилирав целосно со се препони. Пецкаше само. :lol:
    Ќе видиме за колку време ќе израснат нови влакненца.

7. wild.cat

wild.cat Истакнат член

Се зачлени на:
    4 август 2011
    Пораки:
    131
    Допаѓања:
    28
    дали депилаторот може да се користи и за депилација на лицето? :?:

8. Srekicka

Srekicka Популарен член

Се зачлени на:
    14 мај 2010
    Пораки:
    1.863
    Допаѓања:
    2.847
    Па да ти кажам најискрено мене ми е шубе на лице да го ставам депилаторот. Дома го користиме за нозе, раце и после тоа на лице да го ставам, а па уште ако и интимната област ја депилираш со депилатор, е тогаш стварно не би било добро за лицето.
    За лицето имаш посебни мали лентички, јас конкретно Veet ги користев и задоволна сум.

9. patika

patika Активен член

Се зачлени на:
    6 ноември 2011
    Пораки:
    11
    Допаѓања:
    24
    Јас имам на Филипс и морам да го пофалам, предобар е :) Го користам за депилацијаи на раце и на нозе, само за препони не, тоа „задоволство“ и го препуштам на козметичарка :D

10. awee

awee Истакнат член

Се зачлени на:
    6 ноември 2011
    Пораки:
    295
    Допаѓања:
    117
    Немам депилатор...ама многу ги фалите... :D па за некој период можеби ќе си купам. :)

11. iriewoman

iriewoman Истакнат член

Се зачлени на:
    3 април 2011
    Пораки:
    8
    Допаѓања:
    2
    Јас имам депилатор на Нео и го имам 7 години но гледам дека полека се намалува брзината па сакам деновиве да си земам нов. Па незнам сеа каков да земам . Гледам на форумов доста ги фалат philips i braun па мозеби ке се одлуам за некој од овие два.

12. Loritaa

Loritaa Истакнат член

Се зачлени на:
    6 август 2011
    Пораки:
    395
    Допаѓања:
    661
    Си го купив овој депилатор пред 3 дена.На попуст го начекав за 1300 ден и супер е.Ги издепилирав нозете до пола и малку препони и рацете.За првпат е супер... Ке ми послужи многу !

Прикачени фајлови:

На LittleDevil му/ѝ се допаѓа ова.
  13. vlatkokan88

vlatkokan88 Активен член

Се зачлени на:
    27 ноември 2011
    Пораки:
    3
    Допаѓања:
    0
    [mod-reklama:13kw87el][/mod-reklama:13kw87el]

14. meandyou

meandyou Истакнат член

Се зачлени на:
    20 ноември 2010
    Пораки:
    353
    Допаѓања:
    197
    Лорита, пред 5 мин. се депилирав со овој |(

до сега поголема болка во живот не сум доживела, жими се!
    имам мнооогу чести влакна и многу цврст корен, кога се депилирам крв ми протекува од порите ;(

15. Faline

Faline Популарен член

Се зачлени на:
    9 февруари 2011
    Пораки:
    682
    Допаѓања:
    549
    Леле бре луѓе,можно е само кај мене да не успева :@ Ми ги кине влакненцата и цела сум ко кактус,има 2 брзини сум пробала и на двете и повторно истиот проблем :^) До мене е ? Инаку браун е :o

16. HeelsLover

HeelsLover Популарен член

Се зачлени на:
    26 ноември 2011
    Пораки:
    565
    Допаѓања:
    655
    Истиот го имам . сум пробала и други ама никој неможи да се замени со овај . Си ги бричам влакната и одма кожата ми станува помазна . многу е добар

17. Acerola

Acerola Истакнат член

Се зачлени на:
    29 мај 2011
    Пораки:
    537
    Допаѓања:
    630
    Го имам овој депилатор на Цептер веќе неколку години,и презадоволна сум.Го користам и за раце,а повеќе за нозете и многу ми се изретчија влакната.Прочитав и други девојки кои го имаат дека им работи без адаптер,мојот незнам дали затоа што веќе 4-5 години го имам,без адаптер ми работи само околу 10 минути.

18. rozy

rozy Истакнат член

Се зачлени на:
    22 јули 2011
    Пораки:
    274
    Допаѓања:
    121
    За нова година добиф депилатор филипс. И стварно е супер кожата ми га прави ептен мазна... старно сум задоволна. :P

19. jagotka123

jagotka123 Истакнат член

Се зачлени на:
    3 март 2012
    Пораки:
    1.765
    Допаѓања:
    312
    Каде да најдам добар депилатор?

20. Nedzhla

Nedzhla Истакнат член

Се зачлени на:
    24 јануари 2012
    Пораки:
    202
    Допаѓања:
    96
    Јас го имам овој 3 години и сум презадоволна го зема 1 900 ден од бугарија со гаранција е 2 години и има мн додатоци со него за мазнење на кожата и што упте не