1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Депилатор

Дискусија во 'Тело' започната од kate-the-great, 25 јануари 2011.

1. Stam

Stam Истакнат член

Се зачлени на:
    9 септември 2010
    Пораки:
    269
    Допаѓања:
    175
    Овој го имам од Braun, задоволна сум повеќе ми се исплаќа отколку ленти и не мора да ги чекам влакната да пораснат неколку мм и секогаш сум си средена 1мин работа. Не ме боли многу кога се депилирам зошто влакната ми се меки и го користам само за нозе. Се надевам дека ќе потрае :)

2. Me.Myself.I

Me.Myself.I Истакнат член

Се зачлени на:
    24 август 2011
    Пораки:
    3
    Допаѓања:
    0
    јас имам депилатор од phillips и го користам скоро 6 години и многу сум задоволна. го зедов од техномаркет и е лилав по боја. ама мислам дека каква боја и да земеш нема врска ако е од phillips сите се добри без разлика дали се со додатоци за интимна зона или не. како и да е јас ти го препорачувам и милсам дека е најдобар.

е сега во зависност од тоа колку влакна имаш влакната може да ти се појавуваат побрзо или подоцна.

3. Loritaa

Loritaa Истакнат член

Се зачлени на:
    6 август 2011
    Пораки:
    395
    Допаѓања:
    661
    немам депилатор.Го позајмувам од братучетка ми но сега планирам да си купам ..највеќе за рацете :P

4. Baggi

Baggi Истакнат член

Се зачлени на:
    30 август 2011
    Пораки:
    4
    Допаѓања:
    0
    имам филипс..го купив 1750 денари но многу сум задоволна од него ,влакната растат по две недел,некогаш и подолго траат..:) ;)

5. SexyLady

SexyLady Популарен член

Се зачлени на:
    5 септември 2010
    Пораки:
    2.799
    Допаѓања:
    3.269
    Имам депилатор и сум многу задоволна. Мене првиот пат кога се издепилирав, влакната ми се појавија дури после месец дена. Со текот на времето се проретчуваат и тоа е најдоброто. :!:
    Имам ваков, Беко и доаѓа во многу убаво куферче со 2 депилатори - еден голем за раце и нозе и едно мало за препони и лицето, + четче за чистење, кабел за во струја и едно рапаво за триење на нозете за вадење на внатрешни влакна. :) Не ми текнува колку го земав.

6. SexiLy

SexiLy Популарен член

Се зачлени на:
    27 април 2011
    Пораки:
    500
    Допаѓања:
    2.108
    Го добив пред два дена на поклон од цептер овој [​IMG]

Слушав од многу дека болело и баш се изненадив кога се издепилирав целосно со се препони. Пецкаше само. :lol:
    Ќе видиме за колку време ќе израснат нови влакненца.

7. wild.cat

wild.cat Истакнат член

Се зачлени на:
    4 август 2011
    Пораки:
    131
    Допаѓања:
    28
    дали депилаторот може да се користи и за депилација на лицето? :?:

8. Srekicka

Srekicka Популарен член

Се зачлени на:
    14 мај 2010
    Пораки:
    1.863
    Допаѓања:
    2.847
    Па да ти кажам најискрено мене ми е шубе на лице да го ставам депилаторот. Дома го користиме за нозе, раце и после тоа на лице да го ставам, а па уште ако и интимната област ја депилираш со депилатор, е тогаш стварно не би било добро за лицето.
    За лицето имаш посебни мали лентички, јас конкретно Veet ги користев и задоволна сум.

9. patika

patika Активен член

Се зачлени на:
    6 ноември 2011
    Пораки:
    11
    Допаѓања:
    24
    Јас имам на Филипс и морам да го пофалам, предобар е :) Го користам за депилацијаи на раце и на нозе, само за препони не, тоа „задоволство“ и го препуштам на козметичарка :D

10. awee

awee Истакнат член

Се зачлени на:
    6 ноември 2011
    Пораки:
    295
    Допаѓања:
    117
    Немам депилатор...ама многу ги фалите... :D па за некој период можеби ќе си купам. :)

11. iriewoman

iriewoman Истакнат член

Се зачлени на:
    3 април 2011
    Пораки:
    8
    Допаѓања:
    2
    Јас имам депилатор на Нео и го имам 7 години но гледам дека полека се намалува брзината па сакам деновиве да си земам нов. Па незнам сеа каков да земам . Гледам на форумов доста ги фалат philips i braun па мозеби ке се одлуам за некој од овие два.

12. Loritaa

Loritaa Истакнат член

Се зачлени на:
    6 август 2011
    Пораки:
    395
    Допаѓања:
    661
    Си го купив овој депилатор пред 3 дена.На попуст го начекав за 1300 ден и супер е.Ги издепилирав нозете до пола и малку препони и рацете.За првпат е супер... Ке ми послужи многу !

Прикачени фајлови:

На LittleDevil му/ѝ се допаѓа ова.
  13. vlatkokan88

vlatkokan88 Активен член

Се зачлени на:
    27 ноември 2011
    Пораки:
    3
    Допаѓања:
    0
    [mod-reklama:13kw87el][/mod-reklama:13kw87el]

14. meandyou

meandyou Истакнат член

Се зачлени на:
    20 ноември 2010
    Пораки:
    353
    Допаѓања:
    197
    Лорита, пред 5 мин. се депилирав со овој |(

до сега поголема болка во живот не сум доживела, жими се!
    имам мнооогу чести влакна и многу цврст корен, кога се депилирам крв ми протекува од порите ;(

15. Faline

Faline Популарен член

Се зачлени на:
    9 февруари 2011
    Пораки:
    682
    Допаѓања:
    549
    Леле бре луѓе,можно е само кај мене да не успева :@ Ми ги кине влакненцата и цела сум ко кактус,има 2 брзини сум пробала и на двете и повторно истиот проблем :^) До мене е ? Инаку браун е :o

16. HeelsLover

HeelsLover Популарен член

Се зачлени на:
    26 ноември 2011
    Пораки:
    565
    Допаѓања:
    655
    Истиот го имам . сум пробала и други ама никој неможи да се замени со овај . Си ги бричам влакната и одма кожата ми станува помазна . многу е добар

17. Acerola

Acerola Истакнат член

Се зачлени на:
    29 мај 2011
    Пораки:
    537
    Допаѓања:
    630
    Го имам овој депилатор на Цептер веќе неколку години,и презадоволна сум.Го користам и за раце,а повеќе за нозете и многу ми се изретчија влакната.Прочитав и други девојки кои го имаат дека им работи без адаптер,мојот незнам дали затоа што веќе 4-5 години го имам,без адаптер ми работи само околу 10 минути.

18. rozy

rozy Истакнат член

Се зачлени на:
    22 јули 2011
    Пораки:
    274
    Допаѓања:
    121
    За нова година добиф депилатор филипс. И стварно е супер кожата ми га прави ептен мазна... старно сум задоволна. :P

19. jagotka123

jagotka123 Истакнат член

Се зачлени на:
    3 март 2012
    Пораки:
    1.757
    Допаѓања:
    306
    Каде да најдам добар депилатор?

20. Nedzhla

Nedzhla Истакнат член

Се зачлени на:
    24 јануари 2012
    Пораки:
    202
    Допаѓања:
    96
    Јас го имам овој 3 години и сум презадоволна го зема 1 900 ден од бугарија со гаранција е 2 години и има мн додатоци со него за мазнење на кожата и што упте не