Овој го имам од Braun, задоволна сум повеќе ми се исплаќа отколку ленти и не мора да ги чекам влакната да пораснат неколку мм и секогаш сум си средена 1мин работа. Не ме боли многу кога се депилирам зошто влакната ми се меки и го користам само за нозе. Се надевам дека ќе потрае
јас имам депилатор од phillips и го користам скоро 6 години и многу сум задоволна. го зедов од техномаркет и е лилав по боја. ама мислам дека каква боја и да земеш нема врска ако е од phillips сите се добри без разлика дали се со додатоци за интимна зона или не. како и да е јас ти го препорачувам и милсам дека е најдобар. е сега во зависност од тоа колку влакна имаш влакната може да ти се појавуваат побрзо или подоцна.
имам филипс..го купив 1750 денари но многу сум задоволна од него ,влакната растат по две недел,некогаш и подолго траат..
Имам депилатор и сум многу задоволна. Мене првиот пат кога се издепилирав, влакната ми се појавија дури после месец дена. Со текот на времето се проретчуваат и тоа е најдоброто. Имам ваков, Беко и доаѓа во многу убаво куферче со 2 депилатори - еден голем за раце и нозе и едно мало за препони и лицето, + четче за чистење, кабел за во струја и едно рапаво за триење на нозете за вадење на внатрешни влакна. Не ми текнува колку го земав. Спојлер
Го добив пред два дена на поклон од цептер овој Слушав од многу дека болело и баш се изненадив кога се издепилирав целосно со се препони. Пецкаше само. Ќе видиме за колку време ќе израснат нови влакненца.
Па да ти кажам најискрено мене ми е шубе на лице да го ставам депилаторот. Дома го користиме за нозе, раце и после тоа на лице да го ставам, а па уште ако и интимната област ја депилираш со депилатор, е тогаш стварно не би било добро за лицето. За лицето имаш посебни мали лентички, јас конкретно Veet ги користев и задоволна сум.
Јас имам на Филипс и морам да го пофалам, предобар е Го користам за депилацијаи на раце и на нозе, само за препони не, тоа „задоволство“ и го препуштам на козметичарка
Јас имам депилатор на Нео и го имам 7 години но гледам дека полека се намалува брзината па сакам деновиве да си земам нов. Па незнам сеа каков да земам . Гледам на форумов доста ги фалат philips i braun па мозеби ке се одлуам за некој од овие два.
Си го купив овој депилатор пред 3 дена.На попуст го начекав за 1300 ден и супер е.Ги издепилирав нозете до пола и малку препони и рацете.За првпат е супер... Ке ми послужи многу !
Лорита, пред 5 мин. се депилирав со овој до сега поголема болка во живот не сум доживела, жими се! имам мнооогу чести влакна и многу цврст корен, кога се депилирам крв ми протекува од порите
Леле бре луѓе,можно е само кај мене да не успева Ми ги кине влакненцата и цела сум ко кактус,има 2 брзини сум пробала и на двете и повторно истиот проблем До мене е ? Инаку браун е
Истиот го имам . сум пробала и други ама никој неможи да се замени со овај . Си ги бричам влакната и одма кожата ми станува помазна . многу е добар
Го имам овој депилатор на Цептер веќе неколку години,и презадоволна сум.Го користам и за раце,а повеќе за нозете и многу ми се изретчија влакната.Прочитав и други девојки кои го имаат дека им работи без адаптер,мојот незнам дали затоа што веќе 4-5 години го имам,без адаптер ми работи само околу 10 минути.
За нова година добиф депилатор филипс. И стварно е супер кожата ми га прави ептен мазна... старно сум задоволна.
Јас го имам овој 3 години и сум презадоволна го зема 1 900 ден од бугарија со гаранција е 2 години и има мн додатоци со него за мазнење на кожата и што упте не