devojkii znam deka gi mrazite ovie depilatori bidejki premnogu boli so niv i jezivo e koga vi ki maknat vlaknata imam i jas obicen depilator no sega koristam nesto drugo .Laserski depilator go kupiv 300 evra i mozam da kazam deka i od ednas ima vidlivi reziltati kaj poslabite vlakna mnogu e dobar raboti so edna svetilka koja sto normalno se trosi ,ova svetila se meni i e 50 evra znam preskapo e i mozebi so taa svetilka zavisi dali celo telo ili samo noze si ima odreden broj na svetnuvanja no sepak e fenomenalen vi go preporacuvam http://www.trysilkn.com/
И јас имам Филипс депилатор и сум презадоволна. Го користам главно за пазувите и летно време кога не можам да дочекам да ми пораснат влакната за на козметичар.
Јас имав од постарите модели на Бруан,сега си земав понов модел и сум презадоволна си го користам за раците и за нозите,иако понекогаш знам и со восок да се издепилирам
Јас го користам овој на Philips веќе 3 години и сум презадоволна го користам за депилирање на нозете,рацете,стомакот а некад и препоните.На почетокот ненормално боли но што да се прави мора да се трпи инаку ќе си шетам ко ВРКОЛАК а и јаки сме ние девојките ќе издржиме освен ако не сакаме да изгледаме како госпожата доле
Јас покрај што се депилирам со восок, за одржување, особено на лето, си го користам овој депилатор: Многу е стар, го имам мнооогу години, и сеуште работи како нов. Болка не ни осеќам, а за поткожни и за кинење на влакната - треба правилно и внимателно да се користи, и супер си е. Инаку колку за информација, природно сум ептен влакнеста, со црни, темни и густи влакна. Ама среќа, цел живот користам восок и депилатор, па сега ми растат помали и потенки влакна, на поголемо растојание. Осеќам дека коренчињата им се толку мали, што кога ќе тргнам со прсти влакненце, без никаков проблем излегува од корен. Јас од депилатор не се откажувам, ама ни од восок. Во принцип вака функционирам: кога нема да сум депилирана подолго време, се депилирам со восок, и после од време на време, како што растат по неколку, си ги вадам со депилаторот, и нели пошто нема многу пораснато, се на се ми одзема 10-15 мин. Така два пати месечно по 10-15 мин, и цело лето сум мазна Топло го препорачувам депилаторот како опција за депилирање
Јас со депилатор сум се депилирала само еднаш и тоа до пола нога и незнам како сум издржала зашо многу ме болеше. Сега идам во салон и се депилирам со восок и супер ми е.
ve molam da mi odgovorite koi od depilatorite se podobri dali onie so diskovi ili so pinceti. Pogolemiot del od zivotov se bricam, no poslednava godina odev na depilacija so topol vosok vo salon. Sega sakam da si kupam depilator no neznam kakov gi gledav i ne mozam da se resam kakov, isto taka bitna mi e i cenata da se poeftini. Vi blagodaram
И јас го имам на Филипс веќе долго време и ептен сум задоволна. Голема преднос е тоа што ги вади влакненцата и додека се ептен мали па така нема потреба да одам ушумена и да чекам да ми потпораснат за да ги депилирам Мене ич не ме боли да на почетокот боли, но со тек на време болката скрос ја снемува
И јас го имам истиов депилатор и стварно мн долго го имам алал за квалитетот сигурно некои 6 години го користам Иначе да, и мене ми се допага што и ептен мали ги вади влакната немора да чекаш мн да ти пораснат само не знам дали е до мене ама некако имам впечаток дека не ги вади сите од корен дека некои ги кине бидејки мн брзо почнуваат да ми раснат и мн ме нервира тоа Иначе само пофалби за депилаторов
јас го зедов денеска истиов во нептун и се издепилирав прв пат со депилатор и не ме болеше само малку на некое место како да пецка,ништо страшно се издржува после раат ..сега да видам баш колку време нема да ми пораснат поззз
И јас имам ровента и многу е добар. Прво бањање со мрежичка и убаво очистување на површински слој, со тоа и поткожните ќе ми се ослободат и после со депилаторот. Две и пол до три недели немам гајле И секаде си го носам. Цело тело со него, освен пазуви. Под пазуви ме боли многу, ама и тоа ќе го надминам некој ден па после ни бигчиња ни восоци ни креми ни ништо.
Имам на Браун, со неколку глави и ракавица за во замрзнивач, го платив околу 4500 и тоа на попуст ииии криво ми е што дадов толку пари пошто ракавицата не ја ни користам па можев да купам мноооогу поевтин, ама дома не смеам да писнам, морам да го фалам
Овој го имам, па сигурно едно 7-8 години. Го добив на подарок за роденден инаку цената беше 60 евра. Ма нема гајле, пу пу да не си го урочам. А го користам скоро секогаш кога треба да се депилирам. Воопшто не чувствувам болка. Никаде. А депилирам се со него. Двата додатоци се за побезболно депилирање а тој малиот е за интима и пазуви. Вечерва има да го збрмчам и цела да се средам.
Женски а нема некоја опасност да се депилирате под пазуви? И дали ве боли многу? Досеа само со брич под пазувите ги отстранував влакната, а по коментариве ледам дека тоа дополнително задавало болка. Јас со депилатор само на нозе се имам деппилирано, на почетокот многу ме болеше, ама сеа ме пецка само.
Јас почнав исто само на нозе и како пецкање некое беше, не дека Бог зна колку ме болеше. Па пробав и препони, па и стомак, па и раце хахахаха и така цела некако Колешка ми кажа дека она буквалано цеееела, вклучително и пазуви дека депилира со депилатор и дека прво ја болело ама после отрпнува местото и све помалце и помалце боли. Јас пробав, ме болеше и се откажав. Ќе пробам пак, ама сепак мислам дека треба да се надмине болката од првата депилација и после све помалце ќе боли...исто како чупањето веги нели
Мене ми е страв под пазуви, па дури и на препони, не сакам ниту да замислам, се ежам. А не дај боже да направиш беља со жлездите, не си играјте играчка со вакви работи. Инаку не знам зошто - така се навикнав, со депилаторот се дружам само во лето, некако најпрактичен ми е за тој период бидејќи мразам да се лепам со восоци. Додека во зима редовно се депилирам со ладен восок. И да, го користам само за нозе, премногу болно ми е да почнам и рацете да ги депилирам, а башка се навикнав на восокот.
Jас одамна не го имам користено,прво ми треба цел ден да ја направам една нога,и тоа ми одзема многу време,па и кога ке излезам на светло,пак не ги имам поминато сите влакненца,па затоа ке и го подарам на сестра ми,не знам што ке му правам,ме нервира тоа што одзема многу време да се направиш целата,подобро на козметичар ке одам
jas sum nova na forumot jas imam braun ja koristev no sega ne ja koristam mnogu e bolno a i nekoi vlakna gi vade od koren a nekou gi potkinuva i sega sakam so vosok da se depiliram ama nemam probano seuste sto vikate da probam li, tie sto se depilirate so vosok bolno li e mnogu i kolku vreme trae
Пробај па ќе видиш, дали ладен или топол восок повеќе ќе ти одговараат. Најубав период за депилација е 3-4 недели зависи колку брзо ти раснат влакната. Се депилирам сама дома или во козм. салон (да не ти набројувам салони имаш на секој чекор)