1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Депилатор

Дискусија во 'Тело' започната од kate-the-great, 25 јануари 2011.

1. kendra1

kendra1 Активен член

Се зачлени на:
    28 април 2012
    Пораки:
    14
    Допаѓања:
    0
    ke probam jas mislam deka poubavo e so vosok

2. kendra1

kendra1 Активен член

Се зачлени на:
    28 април 2012
    Пораки:
    14
    Допаѓања:
    0
    a koj od vas se depilira na race? i na koja vozrast sve, jas ednas probav doma so depilator i nekoe vreme gi depilirav a posle prestenav no sea ednas si pocnala i sea treba celo vreme , a se kaam so pocnav no toa e, i sega sakam so vosok nekoj ima li so vosok so se vrave na race ili odite na kozm... salon.

3. SuperGirl24

SuperGirl24 Форумски идол

Се зачлени на:
    6 март 2012
    Пораки:
    2.462
    Допаѓања:
    48.353
    јас со депилатор се имам депилирано на раце неколку пати не мн често и немав некои проблеми после тоа да ми се нафрлат така да мислам не е нешто лошо што си почнала со депилатор башка ако не ти се познаваат многу и ако не ти се густи а нејкеш да се депилираш немораш нема врска што си почнала со депилација па да треба цело време да се депилираш

4. Mermaid90

Mermaid90 Популарен член

Се зачлени на:
    27 февруари 2012
    Пораки:
    1.146
    Допаѓања:
    1.049
    Јас го користам овој на цептер веќе неколку години и сум задоволна од него.Нозете и рацете ги депилирам со него а понекогаш одам и на козметичар. Поубаво ми е сама кога ке си се средам дома тоа е еден час работа. :)

5. Pirana

Pirana Популарен член

Се зачлени на:
    25 март 2012
    Пораки:
    612
    Допаѓања:
    1.507
    Користам депилатор веќе 2 години, со него се депилирам и на раце и на нозе. Задоволна сум, за малку време сум тип-топ средена, а и можам во секое време да се издепилирам. Дефинитивно дека е поекономичен избор отколку да се оди на козметичар, јас на козметичар одам само за препони.

6. Chivas

Chivas Истакнат член

Се зачлени на:
    13 март 2012
    Пораки:
    342
    Допаѓања:
    132
    Јас го имам овој депилатор уште пред 4-5 години .Го зедов од Бугарија беше доста поефтин.
    А иначе корисен е да, ама барем кај мене само кога ќе ги издепилирам со восок, па потоа да си се поминувам со депилаторов оти иначе со долги и густи влакна мнооогу тешко оди.Повеќе практикувам депилација оти така ми е помазна кожата отколку со депилаторов.Но и овај се најдува за во некои ситуации :)

Прикачени фајлови:

На cigarce му/ѝ се допаѓа ова.
  7. kendra1

kendra1 Активен член

Се зачлени на:
    28 април 2012
    Пораки:
    14
    Допаѓања:
    0
    sega ne se depiliram no malku podolgi mi se od pred da gi izdepeliram neznam so su mislela togas i sega pocnav da gi farbam so blans da se prosirni no mi svetat mnogu i pak se poznavat i za toa sakam pak da se depiliram no so vosok da probam sakam zatoa inace fala vi na site.

8. pupi.girl

pupi.girl Популарен член

Се зачлени на:
    21 јули 2011
    Пораки:
    4.464
    Допаѓања:
    7.837

Ист имам и јас ама многу ми се иритира кожата и избегнувам да го користам. Сакав да те прашам за колку време ти растат влакната :lol:

9. Mermaid90

Mermaid90 Популарен член

Се зачлени на:
    27 февруари 2012
    Пораки:
    1.146
    Допаѓања:
    1.049
    За многу кратко време,пример за 2 недели веќе почнуваат да растат,а незнам зошто е тоа така,дали е до депилатор или до нешто друго.Но во секој случај ми е добар и сум задоволна од него :D

10. chocolate.chick

chocolate.chick Популарен член

Се зачлени на:
    9 ноември 2011
    Пораки:
    922
    Допаѓања:
    644
    [​IMG] Ваков е мојот.

Го купив минатото лето и сум презадоволна! Влакната ми растат на 2 ипол недели. Воопшто не ме боли каде и да се депилирам. А додатокот за бикини зоната најдобар е :rock:

11. teddygirl

teddygirl Популарен член

Се зачлени на:
    7 август 2010
    Пораки:
    714
    Допаѓања:
    618
    Мене од депилаторот ми се прават мн подкожни влакна па затоа избегнувам да го користам.Вас ви се прават или јас сум исклучок? :?:

12. Nastjaaa4

Nastjaaa4 Истакнат член

Се зачлени на:
    15 ноември 2011
    Пораки:
    307
    Допаѓања:
    81
    овој знам мн ефтиин беше па во нептун не ми прпорачуваа да си земам.....добар е? ќе си земам ако е....

13. chocolate.chick

chocolate.chick Популарен член

Се зачлени на:
    9 ноември 2011
    Пораки:
    922
    Допаѓања:
    644
    Јас го земав 950, имав картичка за 30% попуст.
    Во Нептун сега е на попуст, 600 денари е, само друга боја. Јас лично сум многу задоволна, батеријата се полни и не се празни брзо. Би ти го препорачала да го земеш, ќе се исплати :)

14. mackice

mackice Истакнат член

Се зачлени на:
    1 септември 2010
    Пораки:
    237
    Допаѓања:
    12
    http://www.google.com/imgres?q=philips+ ... s:12,i:104 јас го имам овој како што наведов и претходно супер е нема грешка ,воопшто не ме боли и дури и најситните влакна ги вади еве веќе 1 недела кога сум издепилирана уште нема излезено ниедно влакно,сега сакав да ве прашам дали некој имал ваков депилатор кога го купив ми рекоја дека се полни и работи без полнач а јас дома пробав и само со полнач ми работи така не реагира до што е проблемот дали до мене да не треба повеќе време да го оставам да се полни?позз

15. rozy

rozy Истакнат член

Се зачлени на:
    22 јули 2011
    Пораки:
    274
    Допаѓања:
    121
    Еве го и мото депиаторче беше поклон за роденден од мама јас сум многу здоволна вакна ми растат на 2-3 недели а и воопшто не ме боли многу си го сакаам :D :inlove:

Прикачени фајлови:

• depiator.JPG
      depiator.JPG
      Големина на фајлот:
      378,4 KB
      Прегледи:
      252
  16. Shelea

Shelea Форумски идол

Се зачлени на:
    27 ноември 2009
    Пораки:
    4.257
    Допаѓања:
    43.754
    Таман ми дојде темава ко порачана. Сакам да си купам депилатор, не поскап од 2000 денари.

Видов еден на Филипс во Реплек, ама беше 2700, се прецениле. Башка отваран затваран, а еден. Во Нептун има Ровента за 1800, ама кога ми го пуштија демек на проба, цвилеше кутриот.

Имате идеја каде би можела да набавам барем саглам да е? Не сум проверила во Техно маркет, но ме интересира искуство од вашите депилатори. Гледам дека Филипс е некако најудобно решение.

17. PinkGir123

PinkGir123 Популарен член

Се зачлени на:
    14 мај 2012
    Пораки:
    1.125
    Допаѓања:
    759
    Eве го мојот па сум задоволнаа , првиот пат ме болеше најмногу но после и ти самата се навикнуваш .Видете го а и ми ги изречува влакатаа

Прикачени фајлови:

18. belluci

belluci Активен член

Се зачлени на:
    22 март 2012
    Пораки:
    50
    Допаѓања:
    12
    Јас користам od Zepter и многу сум задоволна има и додаток за осетливи делови ;)

19. AnaKarenina

AnaKarenina Форумски идол

Се зачлени на:
    6 октомври 2011
    Пораки:
    5.801
    Допаѓања:
    55.003
    Си го купив овој депилатор од Нептун шоп пред неколку години.
    И вака го гледаш розев, нашаран, чиниш пердувчња ќе те галат... А уствари ќе те корнат десет чупалици во исто време |( Болката некако ја навикнав, а освен тоа цел месец не ми се појавуваше ниту едно влакно откако ќе се издепилирав. Ама со секоја наредна депилација ми се појавуваа поткожни влакна.
    Едвај се опоравив! Со триста пилинзи и чуда.
    Депилатор не би му препорачала никому, само топла депилација му е мајката 8)

20. Fashion-Giirll

Fashion-Giirll Активен член

Се зачлени на:
    18 април 2012
    Пораки:
    4
    Допаѓања:
    1
    http://img1.cokupicstatic.pl/c_big2225851.jpg

Јас си го купив овој депилатор од Нептун,мислам дека е 1.600 не е многу скап а навистина сум многу задоволна од него,и многу е лесен за употреба. :D