Шеќерна е подобра за инефкции да не фатиш и да не се исфрлиш а за болка е истата како и топла депилација
Devojki so sto go pravevte stomakot epyen vlaknesta sum napraena od bremenosta ama na kontrola.koga odis ne e zgodno so vlakna so sto gi vadevte
Здраво сакам да прашам бидејќи стомакот го депилирам со машинка дали во бременоста е штетно депилирање со машинка на стомакот и препуните?
Девојки практикувам бразилска дњпилација веќе околу 2 две години. Последен пат бев пред два месеца кога бев 8 недела бремена и поминав исто како и до тогаш, малку болно. Сега пак треба да одам но приметувам дека на усните кожата ми е многу зацрвенета, како оштетена, многу нежна, најверојатно од утрогестанот и секојдневната влошка. Дали имала некоја ваков случај и како поминала на депилација на интима?
Се депилирам од како дознав дека сум бремена и меше цело и препон. Секој дел го депилирам освен пазуви. Имам иритација од бикче посебно на препон. Така да немаме никаква штета. И стигнаа рез.од брис, чисто се нема ништо. 15+1 сум
Јас интима ја средувам само со бикче. Имам пробано со восок топол ладен ама не бива ачлергична сум а креми прашоци за депилација не ги земам у бременост сепак се хемикалии. Вечерва земав да се средам интима ама мешко пораснал па неможев убаво да се догледам кај фаќам хаха. Совет од тие шо се средувате со бикче во бремемост како се справувате хаха ?
si legnuvas na krevet posteli nekoj carsav pod tebe i zemi si ogledalo pa ke si se sredish na raat xiix
Еднаш пишуваш дека одиш на депилација од почетокот на бременоста па до крај, а сега викаш од 10та недела си почнала, ај реши се плиз хехехе Иначе и јас сум инвитро и затоа те прашувам! Еве
Девојки скоро 5та недела сум бремена... време ми е за депилација но се депелирам препони и назад( задникот) смеам ли да легнам на стомак, страв ми е некако
Ако ти е шубе кажи и на депилаторката дека си бремена, ќе те издепилира легната на страна. Јас и во 9ти месец се депилирав, тогаш не можеш да легнеш на стомак и да сакаш.
добро женички како се средувате доле со брич или одите во салон ? па неможам повеќе време да стојам наведната
И јас одам на депилација кај жена што си одам цело време, од почеток на бременост и внимава и најбитно од се’ е дека депилира со чист восок, не користи ист восок повеке пати. Нема поголем раат
15ta nedela sum i stomakot mi stana mn vlaknest.. se sramam duri koga idam na pregled. Maticnata rece moze da se depeliras, no strav mi e shube nekako... nekoj od vas dali ima depelirano stomak?