Isto i mene ne mi dozvolija bidejki aum so pataloska bremenost samo so bric ili najubavo so nozicki za poragaj bricenje... so lesno na site
Да, смееш. Јас еве при крај сум цела бременост се депилирав цела. Со се меше интима раце нозе. И кога имав ризик на почетокот исто не прекинав, ништо не ми се деси, и брисеви чисти Само немој со топол восок(што се претопува) со ладен или шеќерна депилирај се
Во цела бременост се поминав со брич 2-3 пати,а претходно нон стоп се депилирав.Еве сега се враќам од депилација и сум жива вода не дека нешто ептен претерано ме болеше ама сепак,влакната се зајакнале таман до термин ќе пораснат пак и уште една депилација ќе удрам да бидам спастрена за да се чепам таму
Со двете бремености отидов 38ма недела на бразилска депилација, на пораѓај воопшто не ме чепнаа со брич, а истерав до термин.
А што ако подрани хихи мене тоа ми е дилема и страв еве сега за некој ден ке одам и после незнам кога да одам ке ми се фатк да одам пам за две недели не дека ке има нешто ама ми е страв да чекам до крај
Еве ја планирам петок сабота да одам, ако има некои индикации за пораѓај до тогаш одам веднаш козметичаркава ми е на штрек хаха ( освен ако пукне водењак ) Па за 10 дена нема да подраснам ич Според менст ми е термин 28ми ама гинеколог вика нема сигурно да тераш до крај дека е бебе веќе наместено големо и имам мали контракции..така да ако до 25ти нема ништо пак ке одам да ме скубне што никнало
Јас се издепилирав 36, сега терам 40, подникната сум малку дали два милиметри три. Ќе прави тоа проблем нешто при пораѓај или не? Јас искрено не сакам да одам пак на депилација затоа што сега кожата ми е иритирана од никнувањето, ама ако варијантата е таму да ме средат со брич или сама дома да се средувам со бикче, да си закажам пак ма да ќе боли у п.м. на ваква кожа топол восок Да му е*ам матер на матичниот гинеколог што ме исплаши со предвремено породување.
Јас се депилирав пред 10 дена, а за 10 дена ми е краен термин.. мислам дека нема да се депилирам уште еднаш пред пораѓај.. мислам дека само ке ја изиритирам ептен кожата.. многу се ситни јас на огледало не ги гледам воопшто само на допир како мовче се..
Ја со ич, па најдоа 10 и тие сметаа. Не ми се верува што пишувам аххахахха Али шала на страна, мора да нема ништо посебно за царски . Али и да те најде неочекувано, таму средуваат, ете ти викам за 10 со лупа ли ги видоа.
Добро за рез мораат да поминат со бик, исто како за тетовирање .. за природно не очекувам толку да прибираат..