Во болница ќе те средат јас со бричот сум фатено- нефатено. Мене ми е страв ем од коронава ем да не се стегам од болка. Со прва бременост идев бре немав гајле, сега се стегнав и од све се плашам. Земав веет крема ама смрдело тоа многу и плус ништо не ми извади
Хахаххаха ќе ме искасапат ...сега и не би одела страв ми е ни на фризер не одам подрасната сум во корен не можам да се погледнам ќе одам догодина здравје Среќа што и со бикче многу бавно ми растат периодов па валда ќе се снајдеме И јас со ленти пробав и ја се стегам целата и викам батали како е така колку успеам да се средам толку секако тогаш почесто ќе гледам...а таа веет мене ми е страв на интима да ја користам
Ја дома со машинка интима депилирам, навикната сум ич не ме боли. Тоа што неможе со машинка, со бигче го фаќам. А реагира бебе клоца, мислам заради звукот
Смее да се користи Веет крема во бременост? Ради киселината што ја содржи, јас сакав Лидера да земам по практична ми е за разлика од Веет от
Во Систина тоа ми препорачаа уште на почеток кога бевме во карантин, демек безбедна е. Јас пробав еднаш неуспешно нишо не извадив, после со брич продолжив.
Да прашам стомак како депилирате јас претходно се со депилатор стомак, нозе и раце сега ме стра да не му брчам толку ?
Мене сега во бременост ми се појавија влакна на стомак, ама нема шанси со било што да ги депилирам, ниту лак бричам, страв ми е, и нека си стојат така, како мов се, не се црни, а и не сметаат за ништо.
Јас повеќе од 10 години немам ставено брич, исто и од почеток на бременост си одам на депилација, ама со чист восок,топол ама не претопуван. И да, една лента од попокот надолу обавезно.
Девојки хелп. Се мислам да одам на депилација ама ми прпаа, 3 месеци со бикче се мачам и воопшто не ме бидува, се искасапувам на секое и плус кај сум се фатила кај не пред да останам трудна си одев редовно ама сеа страв од корона од инфекции па и крварење имав... Ептеен ми треба совет од вас.
Ако си имала крварење за време на бременост,ти треба совет од гинеколог не од нас ако ти даде зелено светло оди
Зошто би ризикувала кога си имала и крварење? Гледај да е се во ред со бебуш,никој нема да ти замери ако ти останало некое влакно
Прашав, ми рече во зависност од спремноста на козметичарката да сум си одлучела па затоа ме интересираше и ваше мислење, фала ви на одговорите ќе си се држам до бикче