Со првата бременост се скубев со такво ама мноооогу точки ми се појавија на нозете и прекинав после тоа земав се депилирав.
Devojki 9 ti mesec sum predlozete kade da odam za depilacija , negde kaj sto e cisto kaj sto ste bile i vi e provereno ? Fala vi
Jas bev vo Polena kaj gradski zid...tamu se depiliram sekogas pa i vo bremenosta vo 9 mesec me sredija za poragaj
Veet крема за депилација дали може да се користи за интима во бременост ? 28 + 3 сум. Со бикче нема шанси цела се испосеков
Лидера прашакот подобра опција ти е ама прашај во аптека дали смее. Зошто тој се мачка и се остава малце потоа се плакне не се гребе како витот
Здраво Дали оние кои се бричите во интимниот дел во бременост користите некаков гел за бричење или само со вода да омекне интимниот дел и потоа поминувате со бричот..
Јас ставав од гелот за туширање што си го користам вообичаено и одвај дочекав да влезам во 9 да појдам на депилација да ме средат и се издрпилирав со восок за една употреба
Predlozhete salon za depilacija so topol vosok no za edna upotreba? So laden me boli epten a ne sakam da e so pretopuvanje vosokot zaradi loso iskustvo. Reon Vlae, Karpos, Taftalidze, Kozle da mi e poblisku..
Само со топол цел живот се депилирам (од ладен и од брич ми излегуваат внатрешни). И пред пораѓаите со првото и второто со топол околу 36, 37ма..
Депилатор Philips gu kube gi vadi od. Koren ist nz Do koga ke mozam ama seg aza sega Do. Kade fakam a
Тоа да ама пусти страв и срам една другарка исто имаше прв пат одено на депилација пред пораѓај и потоа кажуваше као депилација ја болело повеќе од пораѓајот