Девојки депилација на раце со веет крема не би било проблем? Таму долу секако со брич се средувам стално
Па мн киселина содржи, подобро избегни ја. Ем што на кожата ќе ти ги изгори влакната, плус многу мириса. Ако тњ боли со депилатор/топол/ладен восок подобро избричи ги.
цел живот се депилирам, но мислам дека нема да соберам храброст во наредните месеци. со бикче смеам без проблем така?
Devojki zdravo.Posle pozitiven test,i zakazuvanje na prv eho pregled,mi kazaa deka e vaginalno.Sakam da prasam dali smeam dase izdepiliram so vosok,cel zivot sise depiliram so topol vosok.Ili da udram bikce.Sovet od poiskusni,neznam deka epten sum prvite nedeli bremena i neznam dal smeam sea bolka da trpam za depilacija.
Mi bese strav,pa dasi prasam poiskusni.Deka sum so invitro ostanata bremena i prv pat sum bremena i mnogu raboti neznam.Fala ti
По колку време од пораѓај бевте на прва депилација? Незнам дали прашњето е за овде незнаев каде да пишам Да напоменам со царски се породив и за 1 месец ми рече докторот на контрола, еве ќе помине еден месец па сакам да се издепилирам пред прегледот ..ама малку страв ме фаќа