Море депилација, стисни заби, разбуди ја неандерталската жена во тебе и издржи На секое со бричот во рака не ја бива,досадно е и никогаш доволно добро...барем за мене.На секое бричење се пролевала невина крв од мојата јадна вагина, затоа во Жанета естетик ко ќе им се оптегнам на креветот, тата-мата прават девојките
Da ve zamolam da mi preporacate nekoj dobar kozmeticki salon vo centar, kaj sto ima i ladna i topla depilacija (moze i privatno kaj nekoja kozmeticarka)... Moite prethodni iskustva se losi, pa so cimerkite ni e vecna dilema.. Odnapred vi blagodaram [mod-kirilica:1d0996b4][/mod-kirilica:1d0996b4]
Депилација дефинитивно Ма да многу поткожни ми се прават и ми загнојуваат па и неколку белези имам што ме сецкале За година дена веројатно ќе одам на трајна па ќе видиме
Јас се депилирам 1 месечно, откако ќе ми заврши циклусот. Неможам да се замислам да идам така обрасната Ми се допаѓа тоа што кога се депилирам,кај срамните усни,козметичарката користи посебен восок и посебно стапче и после одма го фрла.
Јас се депилирам со ладен восок дома навистина многу е болно но не можам да се решам за кај козметичар. Ме интересира овој кремот на вит но имам слушнато дека го споредуваат со бричот а нз зошто
Јас би те советувала да продолжиш со депилација. Со вит кремата ти е исто како со брич, а и сум читала дека не смеат хемикали долу да се ставаат.
Точно е тоа дека веттот и останатите креми се исто како да се бричиш. Јас ветот го користев скоро 2 години за депилација доле и под пазувите сега се бричам бидејки исто растат а и многу е скап ветот за 2-3 пати и отисло кутивчето.
Во животот имам 2 или 3 пати користено брич и тоа периодот кога не бев доволно информирана-пубертет. Од тогаш па се до ден денес, добри 7 години одам на депилација, летно време на 3-4 недели а зимно време на месец дена. Се депилирам лично ради мое задоволство бидејќи се чувствувам поубаво. Креми за депилација имам пробано но не сум задоволна,а бричот ми прави страшни иритации и црвенило. Машинката за депилирање ја користам во крајни случаеви( на одмор) и тоа само за подколениците или за рацете. Според мене депилацијата со топол восок е најприфатлива, можеби во почетокот малку непријатна и поболна но подоцна се навикнувате ...барем јас болката се повеќе и повеќе ја занемарувам мислејќи на преродбата што ме очекува Патем...практикувам целосна депилација раце, нозе, препони и.т.н. КОМПЛЕТ
До сега не сум отишла на козметичар за да ме депилира, си се депилирам сама. Некогаш со восок, некогаш со смесата со шеќер и лимонтус , а морам да признаам дека има моменти во кои знам да си го акнам бричот и да се зае*ам . Што е тука е.....сепак јас би истакнала дека попрактична солуција е депилирањето. Не се замараш подолго време, а и плус со редовно депилирање ослабнуваат коренчињата на влакната и помалку боли
Јас си бев вчера во салонот каде што депилираат со канадска шеќерна паста, и веќе никогаш нема да одам на друго место, нити боли, кожата ми е прекрасна сега, а плус викаат дека поткожни влакна нема да имам више, е па повише не можам да посакам... а најповеќе ќе се израдува дечкото
После Католичка црква едно 100 метри од десна страна. Има голема табла на врвот на зградата Шеќерна Депилација
Пак се вратив на бикчето,а тоа не ми се допаѓа,ама морав,не одам веќе таму каде што одев на депилација и во меѓувреме морав да се средам нели,е сега ме заинтересира со оваа депилација,кажи ми колку чини,многу е поскапо од обичната или?
а од кој град си? Инако јас кога сум во мк се депилирам со топол восок комплет се а овде во сло се депилирам со ладен восок