Дефинитивно депилација, ќе издржиш пола саат болка ( и тоа не мора да значи дека ќе ја имаш, зависи во кој период се дешилираш ) али барем ќе си знаеш дека си средена и цел месец си раат, Депилација - totally recommend
Бричење, зошто еднаш пробав со депилација и плачев од болки ,и брич не е златен зошто моментално од кога ги бричиш тие позади растат оффф!!
како мислиш ќе ти се вратат дупло после породување? Мене од депилација ми се шират со светлсна брзина...прбн се нервирав па сватив дека тоа е тоа..постојано да се депилирам.На препоните ми се ретки но се шират.И ја се мислам за ласерска,но незнам која е гаранцијата дека таму утре воопшто нема да имам влакна!
Братучедками правеше пред да биде трудна. После 2 години кога се породи и се вратија дупло од вообичаено.
Сестра ми и мајка ми направија.Еве после 5,6 години мајка ми има 3 влакна,а сестра ми пред година правеше и нема ништо.И двете се многу задоволни ,а правеа на 2 различни места.Направи си и ти да ти е раат главата.
Депилација со восок кај козметичар, влакната се изретчуваат доколку со брич се зголемуваат, кај секого дефинитивно! Кај некои побавно кај некои побрзо но исчезнуваат. На мене од 6-7 депилации (целосни) на нозете кај што имав многу влакна веќе немам скоро ич. Летото во склоп со солариумот не бев депилирана скоро месец ипол и не ми се познаваа воопшто. Среќничка нели? *
Се бричам за сега, ама сакам да се депилирам. Единствено што ме плаши е болката нормално, имам многу низок праг на болка
@Linnea можеш да пробаш со крема за депилација на интимната зона. Штом досега си се бричела, јас не би ти препорачала депилација, плус и ако викаш дека имаш низок праг... кремата врши добра работа.
Според мене, само депилација! Брич мојава кожа не поднесува, се исфрлам ко луда со некои мозолчиња мали болни на допир.. Арно на време прекинав и фрлив тоа, сега само депилација со восок или шеќерна паста. Рај е
Депилација на една недела ќе ти треба. Со брич побрзо растат, веќе другиот ден почнуваат, а со крема не е баш толку брзо.