А кажи ми која веет крема ја користиш, јас имам пробано со плавата ама ме пече многу, за под мишкие ок ама доле ужасно ме гори.
Па искрено според мене не е добар избор крема за депилирање за интимна зона...сепак тоа е хемикалија,а чим те пече не користи крема,оди си во салон издепилирај си се и раат ќе си бидеш три недели,а со крема е само за неколку дена
А кажи ми која веет крема ја користиш, јас имам пробано со плавата ама ме пече многу, за под мишкие ок ама доле ужасно ме гори.[/quote ЛУѓе каква веет крема тоа ич не е дорбо.Подобро земи брич и заврши си работа.Најдобро нешто е деплиација и тоа со ладен восок.Јас до пред 5 месеци се бричев и 2 дена ми е се како што треба и потоа кога ке почне да боцка како еж а сум пробала и си крема но воопшто не ми се допаѓа и затоа сега исклучиво одам на депилација,прв пат малку ме болеше но помина тоа.сега се депилирам со топол восок ама дека почнав кај таа жена и не ми се менува, но најдобро е со ладен бијдеки е по хигиенски за разлика од топлиот.позззз
Стварно сум против интимна депилација во салон! Мое мислење! Работа на депилаторки е да депилираат ноѕе и раце, а за дун*и - тоа е мода! Се знае кој треба да гледаат дун*и - гинеколозите! Ставрно сум против да му се чепатам на некоја таму! Уште некоја година и голи ќе шетаме сите да не видат! Се нема никаква интима! Депилацијата кај депилаторки - екстерна депилација Еве сега ќе ја пробам шеќерната смеса!
Епа да земеме да си ги пуштиме влакната и така да си живееме со влакна од 10 цм(шума) или сами да се депилираме и да испопукаме капилари и потоа 2 недели модри.......Кој век сме ?
Скарлет и нејзините стереотипни и глупи сфаќања-повторно!!! Јас незнам зошто да ја пробуваш и шеќерната смеса, кога можеш да си ги пушташ слободно да растат, зарем Ева не правеше така во рајот? [mod-navredi:2ninigi3][/mod-navredi:2ninigi3]
Јас фино и лепо си напишав во црвено - тоа е мое мислење! А тебе ако не ти се допаѓа моето стереотипно и глупо сфаќање ... повторно - и јас имам право да пишувам на форум онака како што јас мислам, а не како што другите мислат! Не може секој да има еднакво мислење! И да, го сфаќам твојот ироничен пост! Не сум до толку глупава
Ах, Сакрлет, да беа стереотипите само во оваа тема, верувај ќе се воздржев од коментар, ама едноставно не верував дека и во 21век сеуште постојат толку не еманципирани суштества како тебе. Тоа е мое мислење за тебе, ок ако избришат, подетално ќе напишам во анализа на членови од форумов, таму нема да сум офф. Имај убав ден [mod-navredi:thg46dm1][/mod-navredi:thg46dm1]
Ах браво сега испаѓам неманиципирано глупо и стереотипно суштество, со самото тоа што не се чепатам пред други да ме депилираат *, и што не го подржувам тоа! Ама, имаш право од планина сум слезена! Поздрав и секое добро * ако не се депилирам во салон, тоа незначи дека не се депилирам воопшто!....
Џабе пишував кога не ми ја сфати поентата, за жал, не знаеш да читаш меѓу редови, така да заборави го претходниот пост
Мал офф топик...ама морав да прашам...не знам дали и некој друг пред мене го прашал истото...ама нели е малку чудно што во анкетата за темава има опција Не ги отстранувам срамните влакна, или пак само мене ми е чудно ? Додуше, кога ќе подразмислам, може некој си сака да си негува афро стил
И јас никогаш не би отишла во салон за депилација, малку ми е непријатно на гинеколог што мора да одам , па и мода ќе терам Дома си е дома, секој е способен сам да се среди. Тие во салоните ни рацете не знаат да ми ги издепилираат како што треба, само пари џабе зимаат.
Дефинитивно депилација сама си ги депилирам(козметичар сум и затоа сама) а порано одев на депилација по салони
Дефинитивно депилација кај мојата козметичарка кај која одам одсекогаш и која е цар во таа работа. Не можам да замислам како би било да не се отсерановаат интимните влакна- грозно.
Абе кој брич - може да се исечеш која крема за депилација - може да те чеша после си одиш во салон си легнуваш и за 5 минути нема ни в од влакно и еден месец мазно си е а нема шанси да не ги отстранувам влакната ќе се чуствувам како неандарталка чуството на секси е незаменливо
decki ...majka mi ima kozmeticki salon,i si raboti veke 10 godini tamu.Znaci za dole samo depilacija i toa so topol vosok...najubavo i najhigiensko..pozdrav [mod-kirilica1niccfp][/mod-kirilica1niccfp]
Јас се депилирам целосно со путер восок топол од неодамна,претходно дома со рол он,да ви кажам одлично е,а и ми се допаѓа што таму каде што одам на депилација,за интимната зона не користат од тој восок што го топат а претходно депилирале некого со него туку сосема чист за таа област,а и ефтино ми е така да не се замарам веќе да губам цел ден по дома кога за 30 минути цели нозе и интима ми се издепилирани