Zdravo dali nekoj ja ima probano pasyata za depilacija. Ne znam tocno kako se vika kako prqsok e I se pravi so voda I se macka
Да, јас ја користам за раце конкретно, ама супер е. Само на интима не препорачувам, за раце и нозе е топ.
Jas lichno ja nemam koristeno voopshto a ja Imam doma....nekako sum skeptik da ne mi napravi alergjiska reakcija.
Ја употребив јас за нозе и раце. Никогаш полесно и поубаво не ми завршило работа ништо. Олку мазни раце и нозе во живот сум немала, а на интима не пробав. Иии се надевам нема да растат исто брзо како со брич..
Upatsvoto go nemam...od poodamna mi e kupena samo sho ne ja koristev zsh bev skeptik Dan mi naprajt alergjija....
Исто ти е како на weet кремите, не е ништо посебно, исто како со брич одма растат, за џабе не си фрлај пари купи си добар бриџ
Znaci so bricenje odma sledniot den pocnuvaat da rastat, ama pak so depilacija mie stram nzz sto da pravam sovett deka leto idii
Здраво, дали некој има користено топилка за восок за домашна употреба на Провакс или рол он? И кое според ваше искуство е попрактично за лична употреба?