И ролон топилка и обична можеш да земеш на пазарче, ги има по тезгите, иста цена се со онлајнот, само не плаќаш достава, а квалитетни се. Имаш и во Космо Тинекс, ама се многу поскапи, повеќе од дупло дури. А восок од ДМ, Космо, Џамбо Да
Еднаш пробав со шеќерна паста да се депилирам. Ама ништо од тоа. Ме болеше. Сега користам депилатор. И за чудо, не ме боли. Првиот пат само пецкање.
Девојки нозеве ни еднаш не ми се бричени, само со восок ги правам секогаш и покатастрофални никогаш не ми биле. И црвенило имаат и кожата постојано ми е како јагода, од едно место 3 влакна никнуваат и ѕоа црни цврсти. Ама проблем е што многу споро никнуваат, како споро да се пробиваат, буквално со недели личат онака на црнки а кога ќе ги извлечам со чупалица се долги. Исто така имам некој што се никнати и пак си зараснуваат во кожа. Ваше мислење? Што да користам? Не знам дали е за во оваа тема ова ама не знаев која е најсоодветна
Пробај со шеќерна паста, најубаво ги вади влакната и растат поспоро. Мене поткожни влакненца од електричен деиплатор ми се прават.
Сега имаат и посебни третмани против поткожни влакна и плус со шеќерна паста, со гаранција се тргаат само треба време. Мене сите ми ги тргна жената каде што одам. Работи со шеќерна паста. За околу 5 месеци ми ги снема поткожните
Dali veet lentite se dobri za depilacija za noze? Ne sum tip sto trpi bolka voopsto, so sekerna imam probuvano ne mozam.
Добри се, зошто да не, ако те влече тој тип на депилација, со ладен восок. Но од мое лично искуство, ќе ти кажам дека не боли помалку од шеќер.