Еве тука види си многу убаво е објаснето па може ќе си ја најдеш грешката има и видео, мислам дека влакната не треба да ти бидат кратки http://www.veet.us/products/waxes/easyw ... ll-on-kit/
Девојки јас до сега сум се бричела и ми се смачи, сакам да пробам со ленти но кои се најдобри да ги купам?
Не е само да ги купиш туку треба да знаеш да ги користиш, а не да ги поткинеш влакната па каде си извадила каде не да одиш како искубана кокошка (се извинувам за тоа кокошка, не го кажав како навреда туку само како сликовито појаснување). Инаку VEET се најдобри според мене.
јас користам VEET EasyWax, одзема време но е ефикасен ,сум задоволна ептен имам и депилатор но мн ме боли со него . Имам пробано со ленти но брзо се трошат и не факаат се
Денес прв пат се депилирав од колената надоле,бидејќи горе имам поретки и светли влакна.Болеше ама не многу,преживеав Инаку се депилирав со топол восок.
Здраво дали можете да ми помогнете се направив но ништо цела година имам проблем со црвенки на нозете ве молам кажете ми нешто
исто и кај мене некогаш ги нема мн некогаш ги има и јас ги имам сите креми испробано не не делуваат сами од себе поминуваат но ми се појавуваат откако ке ги издепелирам нозете.
Денес се депилирав ,леле умрев од болки уште главата ми е како стегната ,дај кажете што користите и каде и со што се деопилирате .Ја ова го користам
@elisabeta, со депилаторот боли многу ако претходно се имаш потфаќано со брич. Јас не знам зошто се зафркнав вака неколку пати и последниот пат кога се средував со депилаторот, умрев од болка. Сега пак ми е по старо, воопшто не ме боли. Со депилаторот ги фаќам цели нозе и рацете до лактите, надусници и интима строго со восок или шеќерна депилација. Со депилатор не се осмелувам да поминувам на такви деликатни места.
Со VEET кремот не сакам да се депилирам затоа што не го вади целосно влакнотот него само го гори а коренот му стои и како бричени се кога ке пораснат не се меки туку уште по тврди