Депилација на раце!!! Јас по рацете се депилирам со депилатор и бидејќи не ми се толку јаки како на нозете послаби се по ситни сум си раат цел месец. Па повеќе боли на рацете ама ќе издржиш
Депилација на раце!!! Јас имав проблеми со влакната на рацете Силк, топол восок, дефинитивно Малку боли, не многу, ама вади се од корен, и после цел месец немаш гајле И мислам дека не е точно дека после првата депилација стануваат погусти и поостри, напротив. Мене ме депилира една другарка, сама неможам убаво да се фатам а и ме нервира
Бев вчера на депилација на раце, но ми пукнаа капилари сега сум сино,зелено,жолто, лилјакова . Има ли некој начин побрзо да исчезне синилото бидејќи во недела сум на свадба
Јас рацете ги издепилирав со електричен депилатор и тоа од старите со федери. Боли леле мајко, а рацете ми се направија пиперки црвени...
Јас ги депилирам со восок но воопшто не чуствувам болка и после 1ипол месец сум раат... може и малку повеќе бидејќи и така ми се ретки па и ептен бавно ми растат по рацете...
Nikogas do sega gi nemam dep.racete,a i nemam namera da go storam toa vo bliska idnina.Nemam mn.vlakna po racete,a letoska koga ke gi isoncam duri i ne se poznavaat.
Јас до пред некое време ги отстранував влакненцата по рацете со восок, меѓутоа многу ми е нежна кожата и многу се иритира, иако нанесував и бебешка пудра во прав по секое депилирање. После почнав да ги отстранувам со крема и немам веќе такви проблеми, ама кратко траат, за околу недела дена пак сум бодликава жица. Сакам да ја сменам кремата, оваа Стреп нешто ми откажува друштво, ја оставам и повеќе од 6 минути на кожата и пак не ми вади ништо. Не знам дали премалку нанесувам или кремава стварно не чини. Во план ми е да земам Вит, ама ги има разни безобразни, па ме интересира која за каква кожа е наменета или нема врска бојата на опаковката со тоа ?
Вит крема, безболно и за 5 мин мазно. Да точно дека за недела одма боцка но не е точно тоа дека повеќе растат, нема врска, видливо ми се изретчени. Прво ја користев оваа Спојлер а сега Спојлер , втората е поубава.
за една недела подраснуваат, а кога ќе ги оставиш повеќе време ќе видиш дека ќе ти пораснат ама изретчени, не како што биле претходно.
Редовно на козметичар ги депилирам. Но, еве неколку пати и дома со ленти ги правам. Како се усовршив, хихи